Tom 25-01-14 03:07:26

Ik weet zeker dat er buitenaards leven is, (zie mijn posting d.d. 02-11-11).Ik ben denk dat -als we contact hebben gehad met een buitenaards wezen- dit onze hersenen niet goed kunnen begrijpen; ik, mijn broer en ons kameraadje hebben een soort "blokkade" meegekregen; wat we alleen nog weten is: "We mogen er niet over praten". Dit was van cruciaal belang. Ik denk dat als ik alles weer opnieuw zou beleven met het volle bewustzijn, dat ik knettergek zou worden.@Paul Harmans, Ik kan het niet uitleggen, ik weet alleen maar dat ik er blij mee ben dat ik het niet meer weet.Ik heb geen angsten (misschien juist omdat ik het niet meer weet), en ik heb geen last van ontvoeringen en dat soort dingen, dat heb ik allemaal niet.Ik weet echter één ding zeker: er is iets gebeurd!Mijn broer weet het ook, af en toe praten we er over, maar dan duurt het niet langer dan 10 minuten.We weten het gewoon niet meer, behalve die opdracht: "Nooit over praten!"Maar hoe kan je ergens "Nooit over praten" als je niet meer weet waar je nooit over mag praten.Ik weet dat er een soort hypnose-therapie voor is, maar daar voelen wij niks voor.Ik heb er vrede mee dat ik er geen last van heb.

Dick Perk 29-08-13 19:23:13

'Bouwstenen voor aards leven ontstonden op Mars'http://www.nu.nl/wetenschap/3562027/bouwstenen-aards-leven-ontstonden-mars-.html
Mogelijk een bewijs voor de Panspermia theorie?
http://nl.wikipedia.org/wiki/Panspermie
Groeten
Dick Perk

Timon 22-05-13 09:39:59

Hallo,

Er zijn momenteel twee beschavingen waarmee men contacten heeft. Beide beschavingen hebben contacten gelegd met de V.S. De V.S. heeft er een afgewezen. Men was het niet eens met de voorwaarden. Nu heeft de V.S. een relatie met een negatieve macht. De andere beschaving is hier ook nog steeds aanwezig. Russen hebben hier contacten mee. Deze beschaving is goed. De tijd is nu nog niet gekomen, maar komt langzaam naderbij waarin Rusland een grotere rol zal spelen, samen met deze goede macht op aarde. Overigens zijn er bewijzen van dat een intelligentie de Russen heeft geholpen de Slag bij Stalingrad te winnen. Duitsers die beschikten over veel meer tanks dan de Russen, konden plotseling hun tanks niet aan de praat krijgen.

Daniel 14-04-13 20:58:09

hallo. tien jaar geleden zag ik en mijn vrouw in amsterdam.een ufo langzaam voorbij vliegen. hij had de vorm van een halter en was zwart.de stang die de twee ballen verbonden schatten ik op twintig cm doorsnede. en de ballen op ongeveer 30cm doorsneden. en was in het geheel ongeveer een meter breed. ik dacht toen nog. daar moeten wel heel kleine wezens in zitten. 10 jaar later vind men een wezen van 15cm groot. wat moet ik daar van denken. groet. daniel.


Reactie:
Hallo Daniel

Tsja, buitenaardsen zullen er in alle maten zijn, dus van 15cm tot 4m of meer, Het kan dus dat je een UFO hebt gezien met daarin dezelfde kleine wezens als die waarvan Greer er 1 heeft. Maar het kunnen ook wezens van weer een heel andere planeet geweest zijn.

Ik hoop dat er na de film van Greer eindelijk eens een oproer komt en dat het deel van de bevolking (zeg maar gerust 99%) dat nu nog diep in slaap is eindelijk eens wakker schrikt en uitleg van de regeringen van alle landen ter wereld gaat eisen.

Maar ik heb een voorgevoel dat er weer geen ene moer gaat veranderen, dat het stomme en slapende deel de krant opzegt als die eindelijk eens de waarheid zou brengen. De mensheid wil niet, de mensheid smeekt om bedrogen en bestolen te worden, dus geef de machthebbers eens ongelijk.

Paul Harmans - ufowijzer

Maikel 09-04-13 17:08:22

Vandaag op AD.nl een uitgebreid artikel over de documantaire: "Sirius, It's Time For You To Know". (gaat op 22 april 2013 in premiere)

http://www.ad.nl/ad/nl/4561/Wetenschap/article/detail/3422648/2013/04/09/Documentaire-toont-voor-het-eerst-alien-aan-de-wereld.dhtml

A de P 07-04-13 16:30:31

Wordt dit de nederlandse E cat http://www.hho-heating-systems.nl/index.php/ct-menu-item-2


Reactie:
Inderdaad een mooie uitvinding en ik heb er op mijn E-Cat website op 16 maart al eens aandacht aan besteed:

http://www.e-cat.co.nl/Artikelen.htm

Paul Harmans

Dick Perk 17-03-13 09:25:37

Hallo Paul Harmans,
Net nadat ik je een bericht verstuurde dat het boek van Coen Vermeeren is vertraagd en de titel is gewijzigd zie ik een banner op de website van Ankh Hermes.
Het boek komt uit op woensdag 27 maart 2013. Het eerste exemplaar zal Coen Vermeeren in ontvangst nemen bij de lezing in Delft op die datum. Bijwonen van de lezing is gratis. Misschien kun je heb boek daar kopen en laten signeren door Coen Vermeeren. Meer informatie over de lezing vind je op de onderstaande website.
http://www.inspirerendleven.nl/agenda/91298/


Reactie:
Dank je Dick, ik zat al een tijdje te wachten op een berichtje van Coen dat ik de info over zijn boek en presentatie daarvan op ufowijzer mocht zetten, dat heb ik nog niet, maar ik ga er maar vanuit dat ik het nu ook op ufowijzer kan aankondigen, dat heb ik dus zojuist gedaan.

Paul Harmans

Dick Perk 17-03-13 08:47:10

De titel van het nieuwe boek van Coen Vermeeren is gewijzigd in: "Ufo's bestaan gewoon".
De uitgiftedatum van 15 maart 2013 is vertraagd.
Jammer want de boekenweek is van 16 maart t/m 24 maart 2013.

http://www.ankh-hermes.nl/coen-vermeeren-ufo-s-bestaan-gewoon.html

herman verkruissen 14-03-13 12:47:50

hoi ... ik heb een vraag zag plots dat het morgen Wereld Contactdag is waarom is dat nergens bekend gemaakt of iets over geschreven is dit niet nodig intressant genoeg ..... maar zal wel aan mij liggen ik zou verden willen zeggen veel sucses Herman aka Herman50,,,-----


Reactie:
Ik ben niet zo'n gelover in al dat soort 'feest' dagen, het hele jaar door kan het contactdag zijn en al dik 50 jaar kan het voor iedereen duidelijk zijn dat we contact hebben, maar de meeste mensen verdommen het om ernaar te kijken, ze lachen er liever om. Dus zo'n contactdag, ach, het is voor de media weer zo'n dag dat men even lollig over de complotters en hun UFO-fenomeen kan zijn en voor al die stomme volkse volgers van de media is het een dag dat ze het weer waard vinden dat ze de krant in de bus vinden, want die brengt ze toch maar mooi de 'waarheid' over buitenaardsen.

Paul Harmans - ufowijzer

Dick Perk 27-01-13 07:51:37

Hallo Paul,
Ik heb op zondagochtend 27 januari 2013 tussen 5.00 en 5.30 in de ochtend naar Radio 1 het programma Start! van BNN geluisterd.
Er werd een interview uitgezonden met Coen Vermeeren over UFO's. Het korte interview ging o.a. over UFO's die waargenomen zijn door piloten, astronauten en burgers. Je kunt het later terugluisteren op de website van Radio 1.
Er werd ook verteld dat Coen Vermeeren een boek gaat uitgeven op 15 Maart 2013.
De titel is: Ik geloof niet in UFO's - Ze bestaan gewoon.
Het wordt uitgegeven bij Uitgeverij Ank Hermes.
http://www.ankh-hermes.nl/coen-vermeeren-ik-geloof-niet-in-ufo-s.html
Groeten
Dick Perk

<< < 3 4 5 6 7 > >>
Zoeken
Terug naar homepage