Tom 25-01-14 03:07:26

Ik weet zeker dat er buitenaards leven is, (zie mijn posting d.d. 02-11-11).Ik ben denk dat -als we contact hebben gehad met een buitenaards wezen- dit onze hersenen niet goed kunnen begrijpen; ik, mijn broer en ons kameraadje hebben een soort "blokkade" meegekregen; wat we alleen nog weten is: "We mogen er niet over praten". Dit was van cruciaal belang. Ik denk dat als ik alles weer opnieuw zou beleven met het volle bewustzijn, dat ik knettergek zou worden.@Paul Harmans, Ik kan het niet uitleggen, ik weet alleen maar dat ik er blij mee ben dat ik het niet meer weet.Ik heb geen angsten (misschien juist omdat ik het niet meer weet), en ik heb geen last van ontvoeringen en dat soort dingen, dat heb ik allemaal niet.Ik weet echter één ding zeker: er is iets gebeurd!Mijn broer weet het ook, af en toe praten we er over, maar dan duurt het niet langer dan 10 minuten.We weten het gewoon niet meer, behalve die opdracht: "Nooit over praten!"Maar hoe kan je ergens "Nooit over praten" als je niet meer weet waar je nooit over mag praten.Ik weet dat er een soort hypnose-therapie voor is, maar daar voelen wij niks voor.Ik heb er vrede mee dat ik er geen last van heb.

Timon 22-05-13 09:39:59

Hallo,

Er zijn momenteel twee beschavingen waarmee men contacten heeft. Beide beschavingen hebben contacten gelegd met de V.S. De V.S. heeft er een afgewezen. Men was het niet eens met de voorwaarden. Nu heeft de V.S. een relatie met een negatieve macht. De andere beschaving is hier ook nog steeds aanwezig. Russen hebben hier contacten mee. Deze beschaving is goed. De tijd is nu nog niet gekomen, maar komt langzaam naderbij waarin Rusland een grotere rol zal spelen, samen met deze goede macht op aarde. Overigens zijn er bewijzen van dat een intelligentie de Russen heeft geholpen de Slag bij Stalingrad te winnen. Duitsers die beschikten over veel meer tanks dan de Russen, konden plotseling hun tanks niet aan de praat krijgen.

Daniel 14-04-13 20:58:09

hallo. tien jaar geleden zag ik en mijn vrouw in amsterdam.een ufo langzaam voorbij vliegen. hij had de vorm van een halter en was zwart.de stang die de twee ballen verbonden schatten ik op twintig cm doorsnede. en de ballen op ongeveer 30cm doorsneden. en was in het geheel ongeveer een meter breed. ik dacht toen nog. daar moeten wel heel kleine wezens in zitten. 10 jaar later vind men een wezen van 15cm groot. wat moet ik daar van denken. groet. daniel.


Reactie:
Hallo Daniel

Tsja, buitenaardsen zullen er in alle maten zijn, dus van 15cm tot 4m of meer, Het kan dus dat je een UFO hebt gezien met daarin dezelfde kleine wezens als die waarvan Greer er 1 heeft. Maar het kunnen ook wezens van weer een heel andere planeet geweest zijn.

Ik hoop dat er na de film van Greer eindelijk eens een oproer komt en dat het deel van de bevolking (zeg maar gerust 99%) dat nu nog diep in slaap is eindelijk eens wakker schrikt en uitleg van de regeringen van alle landen ter wereld gaat eisen.

Maar ik heb een voorgevoel dat er weer geen ene moer gaat veranderen, dat het stomme en slapende deel de krant opzegt als die eindelijk eens de waarheid zou brengen. De mensheid wil niet, de mensheid smeekt om bedrogen en bestolen te worden, dus geef de machthebbers eens ongelijk.

Paul Harmans - ufowijzer

Maikel 09-04-13 17:08:22

Vandaag op AD.nl een uitgebreid artikel over de documantaire: "Sirius, It's Time For You To Know". (gaat op 22 april 2013 in premiere)

http://www.ad.nl/ad/nl/4561/Wetenschap/article/detail/3422648/2013/04/09/Documentaire-toont-voor-het-eerst-alien-aan-de-wereld.dhtml

herman verkruissen 14-03-13 12:47:50

hoi ... ik heb een vraag zag plots dat het morgen Wereld Contactdag is waarom is dat nergens bekend gemaakt of iets over geschreven is dit niet nodig intressant genoeg ..... maar zal wel aan mij liggen ik zou verden willen zeggen veel sucses Herman aka Herman50,,,-----


Reactie:
Ik ben niet zo'n gelover in al dat soort 'feest' dagen, het hele jaar door kan het contactdag zijn en al dik 50 jaar kan het voor iedereen duidelijk zijn dat we contact hebben, maar de meeste mensen verdommen het om ernaar te kijken, ze lachen er liever om. Dus zo'n contactdag, ach, het is voor de media weer zo'n dag dat men even lollig over de complotters en hun UFO-fenomeen kan zijn en voor al die stomme volkse volgers van de media is het een dag dat ze het weer waard vinden dat ze de krant in de bus vinden, want die brengt ze toch maar mooi de 'waarheid' over buitenaardsen.

Paul Harmans - ufowijzer

herman 31-12-12 13:26:37

Angst is ook een slechte raadgever, als er steeds langer over dit onderwerp wordt gezwegen is het steeds moeilijker het te érkenen.... hopenlijk het ´volgend´jaar meer openheid,,,,,, allerbeste

Petra Lansweers 11-12-12 21:37:47

wat een mooie site en zo interessant.tip voor u;de man achter radioman.nl maakt onder anderen spraakkontakt met buitenaardsen.u bent welkom bij hem om het zelf mee te maken.en het zelf te horenveel sukses met deze sitegroeten van Petra

Lunenborg 14-10-12 12:04:41

Nog steeds een erg goede site, een grote verzameling van al het nieuws op dit gebied!
Groet,
R.P.L

martin van vuuren 13-10-12 22:37:58

Hoi Paul,We hebben aleens contact gehad.
Ik zat met een burn-out thuis. Sindsdien verdiep ik me inalles wat jouw site betreft. Ik heb op youtube heel veel gezien.Raar eigenlijk, op iedere upload is er wel iemand die fake schrijft. Vandaag vroeg ik dus iemand hoe weet je dat het fake is? Want het was het dit keer duidelijk niet. Hij kon er geen antwoord opgeven.
Ben een beetje moe van al die schapen die elkaar achterna lopen. Ik lees hier in het gastenboek dat iemand schreef dat we er nog niet aan toe zijn het contact met buitenaardsen.Ik ben ervan overtuigd dat zij hier eerder waren dan de hedendaagse mens. Op de maan en mars zijn ruïnes en nog meer zaken dat voor de buitenwereld geheim word gehouden. Maar dan kan je zien dat die 2 planeten bewoond zijn geweest en sterker nog waarschijnlijk is er daar nog steeds leven. Als je zoal naar ancient aliens zoekt dan valt je mond open.
Van de week zijn hier ufo`s te zien geweest. Zoek maar op youtube naar ufo - hoogvliet. Dat was net zoiets als er in mexico te zien was geweest. Dus meerdere lichten in een stralende hemel. Ik houd nu op. Er valt zoveel over dit onderwerp te schrijven. Ik stop met ik geloof niet in alieëns want ze bestaan echt.
Bedankt voor deze geweldige site. (ik kijk er heel vaak op)

Petra J. Landsweers 04-09-12 22:07:47

Mooie site!heb hem gebookmarkt
weet je dat deze man ook spraakkontakt kan maken met buitenaardsen? en iedereen kan meeluisteren en het verstaan:
http://link.marktplaats.nl/244985329
groeten van Petra

<< < 3 4 5 6 7 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies