TP/ST 13-07-11 03:29:20

"VERVOLG" zie vorig artikel...We zijn zo gebrainwashed dat we er opp. mee omgaan doordat ze ons ongeloof/nep/onzekerheid/twijfel enz.. ons voorgeschotelt hebben,niettemin ze maken ons warm met de disclosure reportage van /-2 uurdie door hoogeplaatsten zoals Nasa,Cia,FBI,Astronauten,piloten,onderzoekslui,off. doc. ect....
.Als je weet dat onze beschaving 2cm bestaat over een afst.(verhoudingsgewijs) 8 Km waarom is er geen beschaving onstaan laat ons zeggen een paar centimeter
voor ons of meters of kilometers,zijn we dan zo pretentieus dat we denken dat we alleen zijn of onze intelligentie zo superieur is,oei oei we zijn nog maar 100 jaar bezig met waardige technieken in het westen.Als men discussieerd over deze zaken,waarom niet,maar spijtig mensen die dit verwijtend afketsen zonder "zinnige "
uitleg zijn alles behalve breeddenkend.Let op,er komt een stroomversnelling van informatie als we er warm voor zijn en toch verstomd zijn doch gedeeltelijk over ons heen laten gaan./TP.ST.

TP/ST 13-07-11 03:23:17


Er zijn nu officieel 30 contacten geregistreerd door een satteliet en worden ontcijferd,juist 30,(het is zelfs "openbaargemaakt" via een artikel in het "HET BESTE".De ontcijferingen van deze contacten zijn reeds lange tijd in volle gang en op dit moment.Alles gaat traagjes zijn gang Qua het inlichten van mensen en wordt zelfs niet gehoord,er is een vorm van desinteresse...informatie is er maar wordt met redenen niet open en bloot vrijgegeven via de grote publieke media.Obama zal info. vrijgeven en zal niet lang meer duren hoe de stand van zaken is,dit is via TV verkondigd,herinnert iemand dit,nee?/Via een Russ. satteliet al langr tijd zijn ze ermee bezig en werd vrijgegeven door hooggeplaatsten en verscheidene landen zijn er ook vertrouwd mee en in het onderzoek."VERVOLG ZIE VERDER".......

P.C. van der Linden 17-06-11 17:12:44

Paul
Ik heb met zweet op mijn voorhoofd een stuk zitten schrijven als reactie op de E-CAT maar je programma vind hem te lang. Het heeft voor mij geen zin hem in te korten. Dan gaat mijn bedoeling verloren. Heb je misschien een mogelijkheid dat ik hem toch bij jou krijg?


Reactie:
Je mag het ook naar mijn e-mailadres sturen dan kan ik het op de pagina columns zetten.
http://www.ufowijzer.nl/columns.html
Mijn e-mailadres is ufowijzer@hotmail.com

Gerry 30-04-11 18:33:57

Het verhaal over de NSA die ET berichten zou hebben ontvangen is waarschijnlijk niet echt maar gaat om een oefening van de dienst. Zie : http://www.openminds.tv/nsa-practices-deciphering-et-signals-668/

Rejhan 25-04-11 15:13:37

Blijf doorgaan

Geef niet op! 14-04-11 18:25:59


Beste Paul
Ik krijg een verstikkend gevoel van onze regering en politiek.
Hoe het ufo fenomeen maar onderdrukt blijft in Nederland.
Tranen krijg ik van de onmacht die ik voel.
Ik ben geboren op de Antillen en daar is dit echt taboe..
Dan ben je gek swa. haha..
afin.
Paul je pogingen zullen niet tevergeefs blijven! Je bent een kanjer!
Ga zo door!!! Door U site ben ik uit een zware coma geraakt.
Plat en lam gespoten door leugens…. Maar gelukkig zijn er sites als deze die de mens gunt om meer te weten.
Top!

herman 13-04-11 13:37:12

veel sucses met je ufo werk
Herman

herman 13-04-11 13:35:16

ik vind het neogsteeds raar dat velen denken dat wij hier alleen in deze grote ´ruimte´ zijn
ik denk het echter niet heb zelf enkele jaren geleden een
voorwerp gezien dat niet van hier was
mooi rond, geen ´strepen´ en stil hangen in de lucht ,, om dan plots weg te scheren pijlsnel ´ een opoenbaring
groet Herman

ufo 18-03-11 17:58:13

Info:
Man made toestellen zijn er zie de uitspraak van o.a. Ben Rich (lockheed) maar om alles richting “Project Blue Beam” en “man made” te werpen is een snelle oplossing
voor de Counter Intel.

We kennen 2 realiteiten:
1 fossiele brandstof realiteit.(De realiteit dat door en door een grap is). Alles wat een gevaar is voor de oliemaatschappijen (v.b. free Energy) wordt tegen gehouden en de media speelt uiteindelijk ook een grote hoofdrol in het verkloten van planeet aarde.

2 Een (militair) operationele groep dat qua technologie meer dan 150 jaar verder zijn dan het trieste fossiele brandstof economie zoals wij die kennen. Een ruimtevaart organisatie dat geheel gebaseerd is op een Energy/wapen systeem dat niet onder doet dan wat je bv. in sciencefiction series als Star Trek of Star Wars ziet.

Buitenaardse bezoekers kun je indelen volgens verschillende hypotheses. Als dus een buitenaardse groep dat net zover is als aardse realiteit 2 dan kun je het zonder enige twijfel uit de lucht halen.

E.T. 17-03-11 13:41:18

Wou even zeggen mbt bepaalde opmerkingen:
De meeste UFO's die boven of in de buurt van bewoonde gebieden gezien worden zijn heel onwaarschijnlijk 'man-made'. Waarom zouden ze tenslotte risico lopen op een crash in de buurt van een bewoond gebied? Niet logisch.
Verder: UFO wijzer goede site, complimenten.
De Frontier Magazine heb ik na een jaar niet verlengd, te veel commerciële onzin en zeer slechte kwaliteit artikelen. Vond de Frontier Magazine's van bijvoorbeeld 10 jaar terug velen malen beter in elk opzicht.
Keep up the good work.

<< < 5 6 7 8 9 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies