Chris Oliemeulem 11-10-15 19:06:29

Nog steeds leuk om hier rond te kijken. Alleen de pagina contact mis ik.
Dus dan zo maar.
Wisten jullie dat in de Documentaire First Footprints over Australie er rare dingen rondvliegen ???

tom 13-06-15 12:50:39

Hoi ik vond het leuk om deze link te delen en was benieuwd wat men hier van denkt. Groeten Tom!
https://www.youtube.com/watch?v=vdCauv83WvY&feature=youtu.be

Willem 02-05-15 13:46:22

Tja Paul, deze website is een deel van jezelf als het ware en probeer dat maar eens te verkopen. Af en toe vrijaf nemen van het geheel helpt ook, ben zelf ook een paar maanden op de rustige toer gegaan. Wat me wel op valt is dat veel (vooral jongere) mensen steeds kritischer zijn geworden aangaande de main-stream info en zelf hun weg aan het zoeken zijn. Dat is toch al een hele verbetering en ook een verademing om te zien.

Jan De Ceuster 28-04-15 10:32:49

Beste Paul,ik probeer U al geruime tijd te bereiken .Mijn collega en vriend André heeft me vriendelijkerwijze verwezen naar uw gastenboek.Ik wens U in de éérste plaats te bedanken voor het al die tijd objectief benaderen van het Ufo-fenomeen. Ik weet ook dat U het moeilijk hebt met de akties van de debunker praktijken maar hoop uit de grond van mijn hart dat dit van voorbijgaande aard is en dat U tenminste in kontakt wil blijven met die personen die bewijzen dat ze het fenomeen op een objectieve wijze willen benaderen. Als nu 80jarige hou ik er me nu toch ook al 40jaar mee bezig en heb BUFON destijds mee opgericht. Zoals U misschien weet heb ik de waarneming samen met de mensen van *Belgisch Ufo Meldpunt* de waarneming in mijn omgeving proberen te behandelen maar dit was van mijn standpunt uit een grote vergissing. De samen werking is doodgebloeid nadat ze mijn bijdrage over een abnormale geometische registratie van mijn meetopstelling er niet wilde bij betrekken ,ook als al duidelijk bleek dat dit de zelfde gebeurtenis betrofIk heb een compleet uitgewerkt verslag van mezelf gemaakt en wens dit U toe te sturen omdat ik meen dat het U toekomt. U doet ermee wat U wil . Ik hoop dat U het niet opgeeft en dat U tenminste kontakt wil blijven houden met die personen die zich hebben tot doel gesteld het Ufo- fenomeen op een objectieve manier te behandelen . Voor mij is het een stimulans geweest wat dieper te graven in het technisch-wetenschappelijk aspect en het heeft me tot nu toe aan vernieuwende kennis van de moderne fysica geen windeieren bezorgd. Laat me a.u.b. weten of U met dit alles kunt akkoord gaan. Als ik teksten maak zullen het er misschien technisch zijn maar ja dat is een uitloper van mijn carrière als hoofd van een onderzoekslaboratorium electromagnetisme bij Pauwels Transformatoren in Mechelen. Hopelijk kan ik U langs deze weg dan toch bereiken en wens met U een meer blijvende collegiale vriendschap te hebben;Groetjes Jan De Ceuster


Reactie:
Hallo Jan,

Sorry voor het ongemak, maar mijn mailadres info@ufowijzer.nl heb ik meen ik al 8 jaar geleden van de hand gedaan. Op de een of andere wijze blijken berichten aan dat adres nog ergens opgeslagen te worden, maar ik heb er geen toegang meer toe. Mijn mailadres sinds al die jaren is ufowijzer@hotmail.com.

Dank je wel voor je moeite om mij te bereiken en dat je mij je verslag wilt toesturen, maar eerlijk gezegd zit ik in een periode waarin ik even geen UFO meer kan zien. Mijn inspanningen zijn/waren erop gericht om de onwetende medeburger op het werkelijke bestaan van het fenomeen te wijzen, maar na dik 12 jaar ufowijzer ben ik ervan overtuigd dat de mensheid te stom is om zoiets te begrijpen, alleen als ze ooit zelf eens iets bijzonders zien, zo niet dan lachen ze erom. Ik ben het zat om daar mijn tijd en geld aan te besteden.

Ik ben sinds een aantal jaren bezig om via een andere website (www.e-cat.co.nl) een volkomen nieuwe bron van energie voor het voetlicht te brengen, de koude kernfusie (LENR). Helaas kom je daarbij dezelfde gesloten geesten tegen die het zonder te bekijken allemaal wel denken te weten. Voor hen die het van dichtbij hebben gevolgd is het 100% zeker dat deze energie over een jaar (wellicht eerder) als een bom bij een totaal onvoorbereide wereldbevolking zal inslaan.

Vriendelijke groeten,

Paul

Alex Boes 04-02-15 19:28:56

Gisteravond ben ik naar een lezing van dr. ing. Coen Vermeeren geweest, hier vlakbij in Zeijen (Drenthe). Mijn vrouw grapte nog dat ik wel weer gauw thuis zou zijn, omdat ik de enige in de zaal zou zijn. Zelf had ik stiekem ook een beetje het idee dat ik wel eens één van de weinigen zou kunnen zijn. Ufo's in een dorpszaal in Drenthe,..kweenie? Hoe anders was het toen ik daar binnenstapte. Het was druk, het onderwerp ufo's leeft meer onder de mensen dan ik verwachtte. Je hoort al gauw dat het wel allemaal aparte types zullen zijn daar in de zaal. In werkelijkheid was het gewoon een verzameling mensen van allerlei pluimage, zelfs 'mainstream' fabrieksarbeiders als ik. Het toppunt van de avond was voor mij het moment dat de spreker mijn net gekochte boek signeerde. Heb je interesse in ufo's, en is er een lezing in de buurt, schroom je niet je bent lang niet de enige, en zeker niet alleen.

veel luister en kijkplezier bij de lezing bij jouw in de buurt.

Alex Boes 02-02-15 20:18:08

Super site voor elke ufo-enthousiasteling. Een site die een blik op onze toekomst geeft. Keep up the good work!


Reactie:
Dank je Alex,

En morgen zal ik trachten het artikel over de kristalbatterij erop te zetten.

Paul

Erwin Noorman 30-01-15 16:42:54

Heel goed idee om deze enorme berg kennis intact te laten, dan maar op een laag vuurtje, er is voor de gemiddelde bezoeker nog honderden uren interessant leesvoer te vinden.
Ik ben blij met je herziene keuze Paul!

gr
Erwin Noorman


Reactie:
Dank je Erwin!

Bertus van oene wezep 29-01-15 23:00:07

Beste paul bedank voor al die jaren lees plezier(dit is de eerste keer dat ik schrijf)dagelijks zat ik te kijken op je website.Ook vondt ik persoonlijk dit de mooiste ufo site van Nederland.Het is altijd jammer dat media en politiek de andere kant op kijken als het gaat over ufo,s.Wij lezers moeten het dus hebben van deze site ,Paul bedankt groetjes Bertus een ufo fraek


Reactie:
Dankjewel Bertus, ik hoop er over een tijdje weer tegenaan te gaan, de komende tijd zal ik zo af en toe wel wat plaatsen en er gaat het een en ander veranderen, ik moet de zaak eens goed opschonen.

Paul

Mirah van der Wal 28-01-15 18:00:16

Lieve Paul, bedankt!Ik snap het volkomen; ik vind het al moeilijk al die slaapwandelaars geen pak rammel te geven, laat staan als je nog een website hebt ook.Jij bent 'mede-schuldig' aan mijn geestverruimen en doelstellingen in dit leven;-)Het ga je goed en het komt goed, dat weet ik zeker.Veel liefs, Mirah. XXX


Reactie:
Hallo Mirah,

Dankjewel voor je mooie woorden. Jij was denk ik de allereerste bezoeker van ufowijzer! Heel hartelijk bedankt voor je steun en al je bezoeken.

Paul

patrick 22-01-15 15:33:08

Beste Paul,
Bedankt voor alle informatie die je mij/ons al die jaren hebt gegeven in de nederlandse taal over het U.F.O fenomeen en aanverwante. Tuurlijk is het niet leuk dat je een gevecht moet opgeven maar weet dat er waarschijnlijk net zo veel mensen wel geloven als niet geloven. Echter zoals je weet MAG er niet geloofd worden. Je word voor gek uitgemaakt. Ik wil een simpele vergelijking maken.28 jaar lang heb ik 3 pakjes zware shag per week gerookt. Sinds 8mnd ben ik tabaksvrij en gebruik ik alleen nog maar de e-sigaret. Ik zal je niet vervelen met alle POSITIEVE resultaten die ik binnen 4 weken ervaarde. Ik weet dus uit eigen ervaring dat er een minder ongezond alternatief is voor klasiek roken.Gelukkig hebben we daar de tabakslobby en de roverheden die hun inkomsten op accyns zien teruglopen en dus word de e-sigaret in het verdom hoekje gedrukt cq genegeerd. Zelf zie ik hier duidelijk een vergelijking met de e-cat of met het ufo fenomeen. WE WETEN ALLEMAAL DAT HET BESTAAT WE WETEN ALLEMAAL DAT HET KAN WERKEN maar omdat de grootmachten hun grip kwijt kunnen raken word het of naar het rijk der fabelen verwezen of worden de bedenkers cq uitvoerders voor gek versleten.
PAUL bedankt voor alle jaren objectief publiceren van verhalen. TOP


Reactie:
Dank je wel Patrick!

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 
Dit gastenboek maakt gebruik van cookies om relevante advertenties te kunnen tonen