Willem 15-10-14 15:08:13

"Ik ga sowieso verder met contact zoeken naar mensen die hier onderzoek naar Willem doen."
Leuke verschrijving, maar naar mij hoeft niemand onderzoek te doen hoor, ben al 57 jaar navolgbaar.

sunit 14-10-14 09:23:52

Dag paul.
Dat begrijp ik wel maar was het niet dat ik een gigantische ontdekking heb gedaan waar je stijl van achterover zal staan.
Mocht je toch ge´nteresseerd zijn hier is mijn mail adres sunit.mdb@gmail.com
Ik ga sowieso verder met contact zoeken naar mensen die hier onderzoek naar Willem doen.
Ik hoor het wel.

Groetjes.

Sunit

sunit 13-10-14 23:53:48

Goede dag.
Ik zou graag contact met je willen.
Je geeft hier boven aan dat ik dat via de pagina contact kan doen maar die kan ik nergens vinden.
M.v.g. sunit


Reactie:
Sunit, ik heb het de laatste jaren zo druk met mijn websites gehad, dat ik er voor gekozen heb niet meer zoveel te mailen en aangezien er via de contactpagina zo'n 2000 mailtjes per jaar binnenkwamen, heb ik die pagina verwijderd, het spijt me, maar ik moet wel.

Groeten,

Paul

Willem 08-10-14 18:45:57

Bedankt Paul, ik heb je website ook al vele malen gepromoot en de Link ernaar vermeld, je bent een volhouder en ik weet dat het niet altijd makkelijk is om dit vol te houden.
Aangaande die vee verminkingen, klopt helemaal wat je schrijft, men (in het algemeen) moet eerst geconfronteerd worden met deze (en andere) fenomenen wil men er aandacht aan geven.Het belachelijk maken enz is eenvoudiger dan de waarheid onder ogen trachten te zien, mensen blijven mensen nietwaar.

Willem 07-10-14 22:14:39

De vee-verminkingen blijven een raadsel (evenals het Ufo fenomeen), waarom worden elke keer dezelfde delen verwijderd bijvoorbeeld? Bloed, hormonen daar kan ik mij nog iets bij voor stellen. Antwoorden zijn niet te krijgen, wie zou het ook moeten weten? Het gaat nog steeds boven onze pet en struisvogelen is nog steeds nummer 1. Je zou die veehouder maar zijn, kost je een vermogen en een antwoord is er niet of krijg je niet. Ik zie er niet snel verandering in komen en zelf komen we zonder feedback ook niet verder in het begrijpen van veel zaken.


Reactie:
Hallo Willem,

Diverse overheden weten beslist waar de daders moeten worden gezocht, maar ze weten ook dat ze daar geen enkele druk op kunnen uitoefenen. Het feit dat overheden helemaal NIETS doen aangaande de vee verminkingen, geeft al aan dat ze weten wat er gaande is, maar niets kunnen uitrichten. Als het zou gaan om aardse dierenmishandeling dan zou daar beslist grote aandacht aan worden gegeven en zou men de hulp van iedereen inroepen om de ogen open te houden en dergelijke, echter, niets daarvan, alles dat ze doen is stilzwijgen en de zaak belachelijk maken en onzinnige verklaringen geven als vervelende vragenstellers bij hen aankloppen. Maar ja, zolang de grote meerderheid van de mensheid die verklaringen voor zoete koek slikt verandert er niets!

Paul Harmans
ufowijzer

PS. Ik heb een banner naar je forum op ufowijzer gezet, op de Links pagina en op de Laatst Toegevoegde Artikelen Pagina (8 oktober). Ik kon geen mailadres op je forum vinden, dus zet ik het hier onder je reactie.

Paul

Willem 16-08-14 19:31:48

Beste Paul,Ik las je stukje aangaande Niburu van Teuben van 13-02-2014 en de daarmee gepaard gaande geldkwesties en zogenaamde overheids inmenging. Dat heb je goed uit weten te leggen, heb zelf nu een jaar of 8 een besloten forum (Willemsplace) aangaande Ufo's en aanverwante zaken en dat is ook eenmanswerk. Soms ben ik het ook beu maar dan blijf ik ook maar denken aan hen die zoekende zijn. Besloten omdat mensen daar hun eigen verhaal ook kwijt kunnen zonder aangevallen te worden, er is zoveel meer binnen en buiten onze eigen kleine wereld nietwaar. Je email burnout kan ik zeer goed begrijpen, je stopt er veel energie in maar jammer genoeg ontbreekt vaak de feedback en van jezelf herhalen wordt je ook niet vrolijker. Nogmaals bedankt voor al je werk.

Willem 08-08-14 20:32:46

Eindelijk heb ik al die oude berichten doorgelezen bij je topic aangaande historische Ufo's enz, prachtwerk Paul, echt indrukwekkend.

Willem 30-07-14 16:14:46

Er wordt wel eens verondersteld dat "ander" leven middels een voor ons onzichtbaar lichtspectrum functioneert. Maar, bedacht ik mij toen, waarom zijn er zoveel zaken waarneembaar op foto en niet met het blote oog? Welnu, volgens mij komt dat door het bewegen in een minimaal afwijkende tijdlijn, dit behoeft maar een 100ste van een seconde te zijn waardoor het andere en ons leven elkaar niet zien of makkelijk aan zouden kunnen raken maar wel aanvoelen. Met een camera op een bepaalde sluitertijd zou deze vertraging of versnelling er in principe voor kunnen zorgen dat het op een foto wel zichtbaar is. Is maar een idee maar het leek mij toch de moeite waard dit te vermelden. Prima site Paul, bedankt voor al je moeite.

Johan 20-07-14 09:48:04

Hallo,
Het lijkt alsof er nog weinig activiteit op deze website is.
Er is ook geen forum?


Reactie:
Zie mijn reactie van 2 juni op de pagina Laatst Toegevoegde Artikelen.

Een forum begin ik al helemaal niet aan, dat kost me de rest van mijn kostbare tijd om zoiets in goede banen te leiden.

Paul Harmans

H.A. Spee 27-06-14 12:57:42

WAT zijn ufo's en WAAR komen ze vandaan.Deze informatie is gewoon openbaar en voor iedereen vrij toegankelijk. Zie:www.share-international.orgwww.sharenl.org
Tipje van de sluier: Mars telt 9 miljard inwoners op etherisch niveau.

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 
Website Laten Maken