Johan 20-07-14 09:48:04

Hallo,
Het lijkt alsof er nog weinig activiteit op deze website is.
Er is ook geen forum?


Reactie:
Zie mijn reactie van 2 juni op de pagina Laatst Toegevoegde Artikelen.

Een forum begin ik al helemaal niet aan, dat kost me de rest van mijn kostbare tijd om zoiets in goede banen te leiden.

Paul Harmans

H.A. Spee 27-06-14 12:57:42

WAT zijn ufo's en WAAR komen ze vandaan.Deze informatie is gewoon openbaar en voor iedereen vrij toegankelijk. Zie:www.share-international.orgwww.sharenl.org
Tipje van de sluier: Mars telt 9 miljard inwoners op etherisch niveau.

Dick Perk 02-06-14 21:22:23

Hallo Paul Harmans,
Ik heb je artikel gelezen over je e-mail-burnout, en als ik jou was zou ik de mensen die vragen stellen over ufo's doorverwijzen naar www.ufoplaza.org en zich aldaar aanmelden en kijken op het forum. Waarschijnlijk zijn de meeste vragen al beantwoord en als dat niet zo is dan open je een nieuwe topic. Ze hebben daar vrijwilligers die vragen kan beantwoorden. Dat ontlast jou een hoop werk die je beter kan besteden aan jezelf, je gezin en artikelen voor Ufowijzer E-Cat.


Dick Perk 17-05-14 08:57:55

Ik heb een uitgaanstip voor als je met kinderen iets leuks en interessant wilt doen. Van 14 juni tot en met 26 juni 2014 is er in het Teylersmuseum in Haarlem een tentoonstelling met als onderwerp: Buitenaards - De jacht op planeten.
Op 4 oktober is er een workshop voor kinderen over fantasieplaneten. Op 5 oktober is Govert Schilling aanwezig over Marsmannetjes en Hallo is daar iemand?

http://www.teylersmuseum.eu/index.php?item=72&page=60&lang=nl

WesleyK 15-05-14 10:06:51

Mooi om te zien hoe je die onoprechte interesse van de reguliere media aanpakt! Zoals die laatste knakker van nieuwsredactie.net Kijk wat hij als aanleiding geeft om meer te weten te willen komen, tjonge jonge, als dat je aanleiding moet zijn dan kan je maar beter naar Hollywoodfilms gaan kijken en je daardoor laten indoctrineren.

Tom 25-01-14 03:07:26

Ik weet zeker dat er buitenaards leven is, (zie mijn posting d.d. 02-11-11).Ik ben denk dat -als we contact hebben gehad met een buitenaards wezen- dit onze hersenen niet goed kunnen begrijpen; ik, mijn broer en ons kameraadje hebben een soort "blokkade" meegekregen; wat we alleen nog weten is: "We mogen er niet over praten". Dit was van cruciaal belang. Ik denk dat als ik alles weer opnieuw zou beleven met het volle bewustzijn, dat ik knettergek zou worden.@Paul Harmans, Ik kan het niet uitleggen, ik weet alleen maar dat ik er blij mee ben dat ik het niet meer weet.Ik heb geen angsten (misschien juist omdat ik het niet meer weet), en ik heb geen last van ontvoeringen en dat soort dingen, dat heb ik allemaal niet.Ik weet echter één ding zeker: er is iets gebeurd!Mijn broer weet het ook, af en toe praten we er over, maar dan duurt het niet langer dan 10 minuten.We weten het gewoon niet meer, behalve die opdracht: "Nooit over praten!"Maar hoe kan je ergens "Nooit over praten" als je niet meer weet waar je nooit over mag praten.Ik weet dat er een soort hypnose-therapie voor is, maar daar voelen wij niks voor.Ik heb er vrede mee dat ik er geen last van heb.

Dick Perk 29-08-13 19:23:13

'Bouwstenen voor aards leven ontstonden op Mars'http://www.nu.nl/wetenschap/3562027/bouwstenen-aards-leven-ontstonden-mars-.html
Mogelijk een bewijs voor de Panspermia theorie?
http://nl.wikipedia.org/wiki/Panspermie
Groeten
Dick Perk

Timon 22-05-13 09:39:59

Hallo,

Er zijn momenteel twee beschavingen waarmee men contacten heeft. Beide beschavingen hebben contacten gelegd met de V.S. De V.S. heeft er een afgewezen. Men was het niet eens met de voorwaarden. Nu heeft de V.S. een relatie met een negatieve macht. De andere beschaving is hier ook nog steeds aanwezig. Russen hebben hier contacten mee. Deze beschaving is goed. De tijd is nu nog niet gekomen, maar komt langzaam naderbij waarin Rusland een grotere rol zal spelen, samen met deze goede macht op aarde. Overigens zijn er bewijzen van dat een intelligentie de Russen heeft geholpen de Slag bij Stalingrad te winnen. Duitsers die beschikten over veel meer tanks dan de Russen, konden plotseling hun tanks niet aan de praat krijgen.

Daniel 14-04-13 20:58:09

hallo. tien jaar geleden zag ik en mijn vrouw in amsterdam.een ufo langzaam voorbij vliegen. hij had de vorm van een halter en was zwart.de stang die de twee ballen verbonden schatten ik op twintig cm doorsnede. en de ballen op ongeveer 30cm doorsneden. en was in het geheel ongeveer een meter breed. ik dacht toen nog. daar moeten wel heel kleine wezens in zitten. 10 jaar later vind men een wezen van 15cm groot. wat moet ik daar van denken. groet. daniel.


Reactie:
Hallo Daniel

Tsja, buitenaardsen zullen er in alle maten zijn, dus van 15cm tot 4m of meer, Het kan dus dat je een UFO hebt gezien met daarin dezelfde kleine wezens als die waarvan Greer er 1 heeft. Maar het kunnen ook wezens van weer een heel andere planeet geweest zijn.

Ik hoop dat er na de film van Greer eindelijk eens een oproer komt en dat het deel van de bevolking (zeg maar gerust 99%) dat nu nog diep in slaap is eindelijk eens wakker schrikt en uitleg van de regeringen van alle landen ter wereld gaat eisen.

Maar ik heb een voorgevoel dat er weer geen ene moer gaat veranderen, dat het stomme en slapende deel de krant opzegt als die eindelijk eens de waarheid zou brengen. De mensheid wil niet, de mensheid smeekt om bedrogen en bestolen te worden, dus geef de machthebbers eens ongelijk.

Paul Harmans - ufowijzer

Maikel 09-04-13 17:08:22

Vandaag op AD.nl een uitgebreid artikel over de documantaire: "Sirius, It's Time For You To Know". (gaat op 22 april 2013 in premiere)

http://www.ad.nl/ad/nl/4561/Wetenschap/article/detail/3422648/2013/04/09/Documentaire-toont-voor-het-eerst-alien-aan-de-wereld.dhtml

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 
Website Laten Maken