Eduard 13-12-14 17:44:58

Hallo Paul. Je herhaald mijn beweringen, je zeurt over een tikfoutje, je begrijpt mijn teksten niet en je doet alsof ik informeer over de herkomst van aliens. Je claimt dat de media niets laten horen over aliens, maar elke dag sinds 10 jaar kunnen we een of andere documentaire hierover zien op t.v.. En tig films over dit onderwerp. Je schreef: is volgens mij volledig in tegenspraak met de ethiek van een vergevorderde
intelligente beschaving." Een tijd geleden was Duitsland de meest vergevorderde en intelligente beschaving. En wat kwam daar uit voort ? En als ik stel dat de aliens aan het hoofd staan van de N.W.O. doe je of ik denk dat jij dat stelt. Nee dus. Dat kun jij niet bedenken want jij bent ook gemanipuleerd. Maar het is wel een hoeksteen van het plaatje. Maar je wilt dat niet weten omdat je totaal geen wetenschappelijk verstand bezit. Dat betekent dat je niet eerlijk kan zijn. Je zal een mening hebben maar die is totaal niet hoogstaand. Eerder zelfego gericht.


Reactie:
Normaal val ik niet over taalfoutjes, want wie beheerst de NL taal wel perfect? Maar iemand die mij op hoge toon naar opleiding en wiskundig inzicht vraagt, die stel ik een gelijkwaardige tegenvraag.

Wie is u? Ik ken geen Eduard. Heb ik je ergens op een forum op je teentjes getrapt, of heb ik je iets anders aangedaan? Waarom zou je mij op mijn initiatief, de website ufowijzer, aanvallen als het je niets interesseert?

Waar schreef ik hetgeen jij aanhaalt? Ik schrijf bijna elke dag wel wat, dus neem me niet kwalijk dat ik aan 1 zin niet kan zien waar jij het vandaan hebt, geef me de link en ik kan je van een gedegen antwoord voorzien.

Probeer wat duidelijker te formuleren, want er is namelijk geen touw aan vast te knopen wat jij in je eerste reactie bedoelde, dus geen wonder dat ik het wellicht verkeerd opvat.

En wat versta jij onder 'wetenschappelijk verstand'? We zien momenteel hoe het gros van de wetenschappers ons aan de rand van de afgrond heeft gebracht, daar zou ik niet trots op zijn.

Misschien een wijze les: intelligentie en wijsheid zijn twee heel verschillende gaven en gaan meestal niet samen. Vooruit, ik leg het even voor je uit: wetenschappers zijn heel intelligent, maar ontberen wijsheid, vandaar dat ze niet out of the box kunnen denken en dus halsstarrig vasthouden aan gevestigde theorien. Vraag jezelf eens af op dat niet exact op jouw zienswijzen past.

Paul Harmans

Eduard 11-12-14 18:47:28

Hallo Paul.
Wat is jouw opleiding? Hoe hoog is jou wiskundig inzicht ?
Je schreef: Dag in, dag uit hangt men s
avonds voor de buis om de ellende in de wereld te bekijken met het
excuus dat men op de hoogte wil blijven van het nieuws Nou ik weer. Wat ald die fijne aliens van jouw aan het hoofd staan van de N.W.O. ? Omdat ook jij gemanipuleerd bent, kun jij niet meer je eigen intelligente mening vormen. En door de menselijke psyche verzet jij je tegen bovenstaande hypothese.
Omdat het niet meer in je eigenbelang is. Want jij zult nooit erkennen dat je op het verkeerde paard hebt gewed.


Reactie:
Hallo Eduard,

Wat is jouw opleiding? Hoe is jouw taalkundig inzicht? Je schrijft in een paar zinnen talloze fouten en onbegrijpelijke frasen. En ik kan mij niet herinneren ooit beweerd te hebben dat aliens aan het hoofd van de NWO staan. Waar ik op aandring is onbevooroordeeld onderzoek naar de herkomst van het UFO-fenomeen, omdat het fenomeen bestaat, wat de herkomst is dat weet ik ook niet. Dat je in mijn vertalingen diverse andere mensen aan het woord ziet komen met hun eigen meningen, dat kun je mij niet kwalijk nemen. Ik heb ook vaak beweerd dat ik elke oplossing voor het fenomeen zal accepteren als dat door 100% onbevooroordeeld wetenschappelijk onderzoek wordt vastgesteld. Maar een dergelijk onderzoek zal er nooit komen omdat mensen met dezelfde mind set als jou het blijkbaar allemaal zo wel weten!

Paul Harmans

Anoniem 06-12-14 04:35:27

Laten we eerst onze buitenlanders begrijpen en accepteren. En elkaar niet ophitsen met rassen haat. Elkaar in eigen waarde laten. Onze oorlog zuchtig aard afleren{bereiken we niks mee) Onze aarde accepteren als ons thuis. En dan ons gaan richten op buitenaardsen. Buitenaardsen zijn intelligent genoeg om wel of niet te willen landen en zich bekent maken aan ons. Volgens mij vinden ze ons onbetrouwbaar en corrupt voor hun technologie. Want tot nu gebruiken we het om elkaar en onze planeet te vernietigen. Dat we willen bewijzen dat buitenaards leven bestaat is ok. Maar we moeten niet verwachten dat zei wat met ons op dit moment te maken willen. Als dat het geval was hadden ze hunzelf al bekend gemaakt. We moeten niet buitenaardsen willen enkel voor hun technologie. Maar om van ze te leren hoe wij met elkaar hier op aarde eerlijk veilig leefvorm kunnen scheppen met elkaar. Want laten we wel zijn. We kunnen echt beter! Want wat nu op aarde speelt is niks.

Willem 28-11-14 20:10:28

Ik wil je gastenboek niet misbruiken als forum Paul maar elke vorm van info is er n nietwaar. Reclame is een dooddoener, staat gelijk aan propaganda en geschiedvervalsing, veel websites maken hier misbruik van, main stream media ook. Het inspelen op de domheid van mensen, het genereren van inkomsten middels deze mogelijkheden maken het geheel tot een lachwekkend iets. Ik koop reclame af, ik betaal liever zelf en tracht zo de info zuiver te houden, kom op denk ik dan, wij zijn toch meer dan eet en koopmachines. Wij kunnen veel meer maar zijn het besef kwijt.


Reactie:
Ik wil ook geen reclame op mijn website, alleen heb ik mijn gastenboek via een ander en daarop komt reclame voor, maar zelf een gastenboek maken was toen ik met deze website begon nog niet zo makkelijk, dus vandaar. Nu opnieuw beginnen zou inhouden dat ik alle oude berichten kwijtraak.

Ik heb twee weken geleden getracht bij Niburu.nl (voorheen van Anton Teuben) via het contactformulier willen aangeven wat ik denk van een irritante banner die zij aan de onderkant van het scherm op en neer laten komen met reclame waar ze natuurlijk aan verdienen. Alleen hebben ze heel handig ervoor gezorgd dat je het contactformulier niet kan verzenden. Ik heb mijn commentaar toen maar onder een net gepubliceerd artikel gezet, dat hebben ze natuurlijk niet vrijgegeven voor andere bezoekers, maar ze hebben het wel gelezen. Het heeft natuurlijk niets geholpen, want Niburu.nl is geheel en al in de greep van geld verdienen. Misselijkmakend en zoals je schrijft is het misbruik maken van de bezoekers.

Paul Harmans

Willem 24-11-14 19:33:08

Tja die Middelkoop, een ieder moet zn geld verdienen nietwaar, niets wat hij te zeggen had is nieuw voor me, voor jou ook niet neem ik aan Paul. Maar goed, de media besteed aandacht aan het ufo fenomeen, ze zoeken de filmpjes wel uit,ik heb eigen opnamen van 10 tot 15 jaar terug die beter zijn,niet alleen van ufo;s maar van poorten e.d. regelmatig geplaatst,zonder resultaat,Ik heb reptiel in mn straat,zelfs Icke vond het te "eng",alles draait om geld en niets om waarheid.

Willem 21-11-14 13:39:42

Aardige lezing van W Middelkoop, de inleiding en andere verhalen zullen helaas nooit iemand wakker schudden, je hebt het zelf (net als ik) vele jaren getracht, maar het is niet mogelijk om het inzicht van een ander te veranderen. Gewoon omdat de interesse dan ontbreekt en wanneer de interesse er wel is, is het wakker maken niet meer nodig nietwaar. Het is als een evolutie proces, zo worden er steeds meer duidelijk, elke keer wordt er meer geopenbaard, maar dat houdt ook in dat het oude zal verdwijnen waardoor er geen vergelijkende "overwinning" zal zijn.


Reactie:
Je hebt gelijk Willem, de mensen die nu nog niet 'wakker' zijn, zullen dat ook niet worden, maar ja, het boodschapper spelen zit in mijn bloed en hoewel ik het in principe zat ben om te doen, blijft het toch kriebelen.

Jammer dat Middelkoop heeft aangegeven dat alleen het eerste deel van zijn lezing op Youtube mag, blijkbaar is hij bang dat zodra alles op Youtube staat er niemand meer naar zijn lezingen komt en hij de entree daarvan misloopt, ja, ja, op dat gebied is Middelkoop ook 'wakker', helaas.

Paul Harmans

Willem 06-11-14 15:03:12

Ufo D-Day, tja, wie zit er te wachten op erkenning van een overheid welke ons al decennia lang voorliegt? Wanneer je zelf weet dat ze er zijn die Ufo's e.d. heb je geen vrijbriefje nodig lijkt me. De reden waarom ze er zijn wordt een ieder vanzelf duidelijk wanneer je er maar lang genoeg mee bezig bent, je wordt er niet gelukkiger van, het is eerder deprimerend. Het barst van de poorten enz om ons heen, geen overheid verandert dat.

Willem 03-11-14 14:50:01

Wanneer je jezelf een beeld wilt vormen van de Oekraine en omstreken buiten de verhalen van de media om, hier ruim 70 webcams met uitstekend beeld..!!Scroll op de pagina ietwat naar onderen en maak je keuze, het is allemaal maar net hoe je met informatie omgaat nietwaar,http://www.livecamcroatia.com/kamere/istarska-zupanija/rovinj-atraktivna-web-kamera/

Willem 21-10-14 20:08:17

Ufo nostalgie in het Nederlands, misschien leuk voor wie het nog niet kent.
Deel 1 - http://www.youtube.com/watch?v=zU4TSLlqt2A
Deel 2 - http://www.youtube.com/watch?v=Mt_P24Bi5D8

Willem 15-10-14 15:08:13

"Ik ga sowieso verder met contact zoeken naar mensen die hier onderzoek naar Willem doen."
Leuke verschrijving, maar naar mij hoeft niemand onderzoek te doen hoor, ben al 57 jaar navolgbaar.

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage