Boons Eddy 22-01-22 22:16:58

Hoy terug mijn verjaardag dubbel bij jullie vieren ,zo een escaperoom waaruit niemand wil proberen te ontsnappen ,zie ik helemaal zitten gaatjes genoeg om sleutels en hints weg te stoppen ,hints op borsten en ruggen bips en .... Voor sommige lange hints voor andere iets korter????????????zie het zo voor mij .We komen er wel en de ontlading en ontspanning plezier en genot zal ongeëvenaard zijn .Komaan iedereen geduld wordt beloont laat ons Club Goesting en zijn medewerksters dankbaar zijn omdat ze zo begaan zijn met onze gezondheid .En als de opening roept massaal daarheen om hun terug te steunen na deze moeilijke periode .We tellen allemaal af naar die dag .❤️

goestinglove 22-01-22 15:36:56

Toch zien wij mogelijkheden hoor hilde , middernacht is al iets hé . maar denk maar aan bowling ,er word in de goesting toch deftig met ballen gespeelt ,snooker heel dikwijls worden de keu's bovengehaald . binnenspeeltuinen heel wat mensen zijn tevreden na een spelletje .dierenparken er zijn beestige geluiden te horen . tuinen je ziet er hier en daar nog een bos . subtropische zwembaden meerder doen een rondje in bubbelbad , escape rooms , velen zijn hun weg kwijt na de daad . je ziet Hilde er zijn mogelijkheden , maar hou het maar veilig ,de spannende tijden komen terug . tot gauw


Reactie:
Als ik het zo lees hadden we eigenlijk nooit hoeven sluiten....

Andy & Unsi 22-01-22 00:42:38

Hmmm..... kan je het dan niet omschrijven als een activiteit die thuishoort bij "binnenspeeltuinen" ? ;-)
Unsi en ik kijken er zo naar uit om een vervolg te breien aan onze allereerste keer, op jullie laatste avond net voor de verplichte sluiting, welke voor ons een superleuke avond was. Momenteel staat 3/3 aangestipt in de agenda, en hopelijk mogen jullie tegen dan ook terug open zijn.Geile groetjes,
Andy & Unsi


Reactie:
Ik ga het proberen! En als dat niet lukt gewoon maar als escape-room(s) openen, waaruit niemand echt wil escapen?
Hopelijk tot 3/3. En dan gewoon weer doorgaan waar jullie gebleven waren: Een superleuke en geile avond!
Groetjes terug en graag tot ziens

Club Goesting Hilde 21-01-22 22:32:23

Voor iedereen (maar vooral de Nederlandse gasten) die vragen om de huidige maatregelen in België..hier alles nog even op een rijtje.
Club Goesting is wel een heel erg dynamisch evenement....

Het Overlegcomité kwam deze middag samen en besliste over volgende maatregelen die vanaf 28 januari gelden:

➡️ Er is een akkoord over de coronabarometer. We starten in code rood.
➡️ De drempelwaarden om naar een andere fase te schakelen, liggen vast. Voor code rood gaat het om 500 patiënten op intensieve zorg en 150 nieuwe hospitalisaties per dag. Voor code oranje gaat het om 300 patiënten op intensieve zorg en 75 nieuwe hospitalisaties per dag.
➡️ Publieksevenementen zoals theatervoorstellingen en voetbalwedstrijden zijn binnen en buiten toegestaan, met uitzondering van dynamische evenementen binnen zoals dansfeesten en nachtclubs. Er geldt een mondmaskerplicht binnen en buiten, het CST is verplicht vanaf 50 deelnemers binnen en 100 buiten. Een capaciteit tot 200 personen is steeds toegelaten. Grotere zalen mogen verder aanvullen tot een bezettingsgraad van 70 procent, of tot 100 procent indien ze de luchtkwaliteit onder de 900 ppm houden.
➡️ Begrafenissen, huwelijken en erediensten kunnen blijven plaatsvinden.
➡️ De horeca mag openblijven tot middernacht, andere maatregelen zoals maximaal 6 personen per tafel blijven wel behouden.
➡️ Georganiseerde activiteiten (zoals niet-professionele sportactiviteiten, jeugdactiviteiten en het verenigingsleven) zijn toegelaten met maximaal 80 personen binnen en 200 buiten. Ook overnachtingen op kamp zijn toegestaan.
➡️ Verschillende binnenactiviteiten, zoals bowling, snooker, binnenspeeltuinen, dierenparken en -tuinen, subtropische zwembaden, escape rooms, casino's enzovoort, mogen heropenen.
➡️ Telewerk blijft 4 dagen per week verplicht, en ook de regels in winkels blijven voorlopig aangehouden.
➡️ De coronapas geldt vanaf 1 maart enkel nog met een boosterprik voor meerderjarigen. Het vaccinatiecertificaat van de basisvaccinatie, dus zonder booster, is dan nog maar vijf maanden geldig.

Eddy 21-01-22 22:02:01

Tja het blijft maar duren hoe zuur ook ,ik sta achter en begrijp jullie beslissing volkomen ,hoe kan je anders grenzeloos genieten en ontspannen als je met beperkingen moet omgaan .Dubbel zuur omdat ik mijn 60 verjaardag bij jullie wou komen vieren ,nu is het in mineur .Maar niet getreurd ,op het moment dat het wel mag en kan zie je mij wel verschijnen ,en kan ik nog wat vrienden uitnodigen ook nog .
Eddy .


Reactie:
Ik vrees dat het vieren van je verjaardag inderdaad niet gaat lukken. En toch...er is wel heel,heel lichtjes wat enige hoop.
Nog geen groen, ook niet oranje...maar het voelt ook niet meer als alleen maar rood. Hopelijk vergis ik me niet... Maar na de laatste uitzending van het Belgische overlegcomité te hebben gezien heb ik toch wel wat meer hoop.

Het woord pauze heeft meerdere betekenissen:
(kortere of langere) rustpoos tijdens het werk, een uitvoering enz.
(muziek) rustteken
of....
(stand) waarmee er SNEL WEER HERVAT kan worden.

Nou, die laatste pauze is het streven, toch?
En dan weer grenzeloos genieten! Je verjaardag dit jaar maar dubbel vieren?


rinus 20-01-22 10:59:38

ik wacht nog steeds op groen licht,wanneer open ? of moet de laatste pers conferentie de verlossende uitspraak doen.


Reactie:
Het hele team en ik wachten net zo hard...nog harder op groen licht, denk ik, wanneer open?
Inderdaad het is wachten op de persconferentie, maar de maatregel is sowieso verlengd tot 28 januari.
En nogmaals: Als er goed nieuws was geweest had het hier natuurlijk gelijk op het gastenboek gestaan en er wordt ook een nieuwsbrief verstuurd. Als je daar voor in geschreven bent.

Jole 07-01-22 10:50:47

SINT-TRUIDEN - Wie last heeft van knaldrang kan sinds 1 januari weer terecht in de Truiense parenclub Bornedries. “Sauna’s, cafés, restaurants en cinema’s mogen open. Dus wij ook, volgens dezelfde regels. Geen enkel KB verbiedt dat je er mag rollebollen”, zegt uitbater Luc Janssen.
Er is hoop Hilde


Reactie:
Helaas geen hoop!

Behalve als je uitgaat van de huidige regels:

Covid Safe Ticket Plus (coronapas plus)
​Op plaatsen waar je een Covid Safe Ticket (coronapas) moet tonen, moet je ook een mondmasker dragen. De combinatie van een Covid Safe Ticket (coronapas) en een mondmasker heet Covid Safe Ticket Plus (coronapas plus).

Het Covid Safe Ticket (coronapas) en mondmasker zijn verplicht:
op o.a. volgende locaties:
de horeca (als je niet neerzit)

Daarbij: Met zoveel besmettingen open??? En braaf een vorkje prikken en 1,5 meter afstand houden, aan je eigen tafeltje zitten, een mondmasker dragen als je niet zit/je verplaatst vind ik wel heel iets anders dan 'rollenbollen'
Het is maar hoe je de regels interpreteert? Of wil interpreteren...
Dat is voor iedereen een vrije keuze natuurlijk!

Club Goesting Hilde 06-01-22 00:38:24

Lieve allemaal,
Sorry voor de late reactie..maar iedereen natuurlijk een goed en gezond 2022 gewenst en dat we elkaar maar snel mogen zien!
Bedankt voor alle lieve wensen, hier op het gastenboek en per mail.

Het is nogal zuur en moeilijk om net weer minder dan twee maanden open te zijn geweest...dan te horen dat je van de ene op de andere dag verplicht weer 3 weken dicht moet...om vervolgens totaal geen nieuws/info te krijgen hoelang die 'drie weken' nu echt gaan duren. Voor jullie als gasten, mij en het personeel een redelijke nachtmerrie.

Maar ik besef me ook: er zijn/spelen ergere dingen...en dus....zeg ik maar weer: Geduld, afwachten en we noemen het een pauze!Tot ziens allemaal en blijf gezond!

B&B security 05-01-22 19:04:59

is het nog laaaaaaaaaaaaaaannnnngggg maar allesins een gelukkig 2022 en hopelijk tot binnenkort

Tom 29-12-21 13:02:56

Jenste, ook voor jullie, de andere Goesting bezoekers en het fantastische Goesting team een heerlijk eindejaar gewenst!
We hebben dit jaar toch nog een paar geile en zeer natte ontmoetingen gehad en hopelijk komen er volgend jaar nog veel meer...

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage