Jan 15-06-21 01:02:50

Respect voor de club en jullie beslissing! Al hoop ik samen met jullie dat het snel weer kan.Aan Els en Dré: Ik denk niet dat ik jullie ken, maar laat weten wanneer jullie weer naar de club gaan, want dan ben ik zeker één van de geile wachtende mannen !(waarmee ik geen persoonlijke date wil vastleggen want ik weet dat dat niet de bedoeling is in jullie club . Ik bedoel gewoon: ik sta GEIL..Geil......geil......

Es & Dré 13-06-21 12:39:30

@BB en de goesting: super mee eens! Swingen met zijn viertjes in een kamer is dus eigenlijk met 2 mannen meer erbij. Dat wil mijn vrouw niet. Die wil meer, meer, meer en geile wachtende mannen die haar sappige kutje kunnen vullen.Mannen met een kapje voor hun gezicht die wachten zijn niet geil. Ze wil hun hele gezicht zien, al plagerig een handje uitsteken en hem dan uitnodigen mee te komen spelen. Maar dat is dus nu not done. Wachten in de rij zoals gelijk in de Delhaize.
Wij waarderen ook echt de houding van deze super club!!!!mensen die zeggen dat als de steun weg valt ze wel open gaan? Nou, dan gingen ze nu al open, verdien je nog altijd mee dan die steun. Reken maar mee!
Ja, wij hebben het ook niet makkelijk, maar wachten wel! Met een berg goesting!!!


Reactie:
Zowel aan BB als aan jullie en alle anderen die zich kunnen vinden in ons besluit: Dank jullie wel dat jullie snappen dat op deze manier open gaan echt geen feestje is, voor jullie niet en voor ons ook niet!

H76 08-06-21 19:57:50

Hi Jenste,Be sure we will be there to make you squirt again and again, to fuck you deeply (two at the same time, mmmmh) and to flood your big boobs with big loads of cum. I dream to see cum dripping from your beautiful tits...

BB 08-06-21 15:48:35

De clubs die reeds opengaan en waar wij in het verleden ervaring
mee hadden, zijn voor een stuk ook horecazaken met een heuse keuken. Er wordt door de eigenaars ervan gerekend op
ons gezond verstand en burgerzin! En wie de door de overheid opgelegde
maatregelen niet respecteert, wordt de toegang ontzegd. Naar onze persoonlijke en bescheiden mening
zou het van gezond verstand en burgerzin en misschien ook van eerlijkheid getuigen
om nog niet open te gaan. Want zoals
hier in dit gastenboek al is gesteld, hoe swing je nu in godsnaam relatief
veilig in deze moeilijke periode? Ook al
hebben wij in het verleden ook in deze reeds geopende clubs erg mooie momenten beleefd, wij
gaan er voorlopig niet heen. De houding
van Club Goesting weten wij heel héél erg te waarderen. Laten we hopen dat de versoepelingen ons
gezond verstand niet helemaal aantast, een beetje gek zijn mag, moet, en dat we
snel terug naar deze, op haar manier, fantastische Club Goesting terug mogen
keren. Merci en bedankt en thanks en ooo
en aaaa en nog en ja ja jaaa…

Benny 07-06-21 12:47:37

De clubs die opengaan? Kan iemand mij uitleggen wat 4 mensen in een ruimte zonder masker verschilt van meer mensen? Als er 40 dus 4 keer10 mensen in de kamers of club zijn gaan die toch ook daarna wel eens wisselen? Of moet het stel dan kiezen voor extra 2 mannen, moet je daarna allemaal weg? Kamers zijn ook vaak open. Orgiebed waar 16 mensen op kunnen? Dan lijkt het net als op de gymles van vroeger??? Je word niet gekozen,mag op de reservebank gaan of als laatste gekozen in het verkeerde team
Verplichte test of bewijs van 2 prikjes gehad? Thermometer?


Reactie:
Tja, misschien beter om deze vraag te stellen aan de clubs die nu wel open zijn/gaan? Of ga eens een bezoekje brengen als de goesting té wordt?
Maar je hebt zeker een punt! Ben ook wel benieuwd...

Geert 07-06-21 12:35:07

He jenste
Leuk berichtje van je,ook ik sta op scherp????
Vele grtjes en stay safe(ik ben al gevacineerd ????????????????????????)

Freek 06-06-21 12:40:42

Respect, Hilde & Team! Dat jullie er voor kiezen pas te openen als we weer eindelijk behoorlijk terug 'naar normaal'kunnen. Ik wacht liever op 'normaal' . Ik had veel clubs bezocht maar wat ik in de goesting vond vond ik nog nergens. Het is alsof je op een verjaardag komt waar je iedereen kent en een ieder blij is je te zien. geen kliekjes, fijne geile mensen waar je behalve stomende sex ook een leuk gesprek mee kunt hebben.En inderdaad dat topteam met kaptein Hilde die ook voor een groot deel bepalen hoe het binnen is door het beleid, de controle, aandacht en ook zeker de bergen propere handdoeken Keep up the good work, girlszzzz!


Reactie:
Bedankt Freek! Blijft fijn zulke berichtjes! Tot de volgende verjaardag. Je bent uitgenodigd, hoor!

Jenste 06-06-21 09:54:43

Hey geile hengsten
Ik kijk er ook naar uit hoor. Ik verlang ernaar om op mijn knietjes te zitten met veeeeeeel pikken rond mij en allemaal die volle zakken te laten ledigen over mijn grote borsten. Ook wil ik me zo veel mogelijk laten neuken da mag zelf me twee tegelijk zo veel honger heb ik naar harde grote pikken. Daar geniet mijn ventje ook van als jullie mij allemaal gebruiken als een echt geil sletje. Vertellen jullie hier mij jullie fantasieën? En wie weet maak ik ze wel waar.
Aan Hilde en haar fantastische collega's wil ik nog kwijt da jullie een TOP team zijn dat er alles aan doen om ons en nieuwe mensen op hun gemak te laten voelen. En altijd paraat om alles ordelijk en proper te leggen altijd genoeg propere handdoeken te voorzien(En ik verbruik er wel wat????????). Wij kijken ernaar uit om jullie weer te zien. Onze prikjes zijn gepland dus we zijn er bijna klaar voor. Dus laat ze maar allen te mij komen. Groetjes aan alle mannen,vrouwen en koppels die ons kennen en hopelijk tot gauw. Grts jenste


Reactie:
Lief van jullie!
Wij verlangen er ook echt naar om iedereen weer terug te zien, nieuwe klanten te ontmoeten en hen een top tijd te laten beleven.
Jullie ook en als je alle fantasieën waar gaat maken?? Oei....dan zit je twee volle weken in lockdown in de club, vrees ik!

Ik schrijf het nog maar een keer omdat er nu veel in kranten over wordt geschreven: sommige clubs gaan/zijn weer open, maar er kiezen er ook heel veel om TOCH gesloten te blijven.
Wel fijn voor zowel ons als jullie klanten dat de 'een beetje vergeten branche' nu ook aandacht krijgt!
Jullie weten; Club Goesting blijft nog gesloten. We willen dat een bezoek aan de club (bijna) het zelfde zal zijn als voor de Corona-tijd. Qua sfeer, gezellig/geil-heid, wat er wel en niet mag etc.
Dus er zijn gelukkig wel opties voor mensen die ECHT niet meer kunnen houden...

Chica 05-06-21 15:30:41

Hey Kevin en alle andere geile bi-mannen , ook ik verlang ernaar om weer terug de club te kunnen binnenstappen en te genieten van jullie geile bi-mannen , en dan word het weer lekker geil en stomend heet ????, grtz jullie opwindende Chica ????

Kevin 05-06-21 08:51:31

Ik kijk er echt naar uit om nog eens langs te komen ik heb al een paar keer een bi namiddag gedaan de eerste keer onwennig mij laten pijpen door een man en door chicca het snakte naar meer ,ik kijk er naar uit dat we mogen langskomen ik moet mijn zaad kwijt ook leuke koppels waar ik eens de vrouw mag verwennen

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage