Toon 28-11-21 11:58:25

Hilde, ik wil jou en je team bedanken voor de goede zorgen van de afgelopen tijd. Waar je met een ijzeren hand in een fluwelen handschoen alles organiseerde, met bovenal jullie vriendelijkheid. Ik heb genoten met volle teugen, en hoop dat je na deze ellendige periode weer de moed hebt om jullie goede werken weer op te pakken. Nogmaals dank en sterkte. Een stille bewonderaar. Toon x


Reactie:
Dag Toon,

Jij ook bedankt voor je bezoekjes aan de club. Je vriendelijkheid.
Hopelijk wordt het uiteindelijk....ooit weer.., zoals je schrijft, de fluwelen handschoen en niet zoals het was: een bijna volledig medisch lab met de plastic handschoen. Van ijzer blijft die hand sowieso...in de positieve zin! Graag tot...?

b&b security 28-11-21 08:28:09

twas te denken he oké ze moeten iets doen maar zoals jullie zelf zeggen denk dat er weinig zaken zijn die zoveel inspanningen deden als jullie om het veilig te houden des al niet te min zullen we dan maar weer wachten hopelijk gebruikt iedereen zen verstand een beetje tot later geile lieve groetjes van ons

Andy & Unsi 27-11-21 11:29:21

Onze eerste keer in Club Goesting is supergoed meegevallen. Een beetje onwennig in het begin maar daarna liet Unsi zich gaan, remmen los, en kon alvast heel wat mannen proeven en bekoren... Zodra we de kans zien, en mogen, zie je ons zeker terug ;-)


Reactie:
Een mooie avond voor een eerste keer te komen, denk ik?
Niet al te druk, allerlei soorten heren en ook koppels; wat jonger, wat ouder en volgens de andere gasten een heel gezellig relaxed sfeertje. Dus voor nu was de eerste keer ook gelijk de laatste..helaas...maar gelukkig komt er dan weer een 'vernieuwde' keer over een tijdje! Graag tot ziens! Fijn dat jullie er waren!

Ken 27-11-21 04:08:22

@ Hilde, de pionier Als andere sexclubs vanaf de start net als jij ook met die testen hadden gewerkt hadden jij en je team nu niet dicht gemoeten! Bah!


Reactie:
Nee, hoor Ken. Dat klopt niet.
Dat veel andere clubs het net pas doen is omdat het recent ECHT verplicht werd. Zij volgden dus de regels op. Dat ik het gelijk vanaf de heropening deed was totaal mijn eigen keuze. Naar mijn eigen gevoel luisteren...

Maar...discotheken en dancings moeten minimaal drie weken sluiten. En onder die branche vallen veel clubs. Dus niet alleen paren/seks-clubs e.d. moeten sluiten.
We wachten het weer af...weer geduld!

Erik 26-11-21 18:57:30

Hilde, ik ga de goeie goesting erg missen de 3 weken (misschien nog langer) en de heerlijke geile vrouwen. Jullie gaan toch zeker nadat alles weer mag terug open he. Bedankt voor mij een fantastische tijd te bezorgen.


Reactie:
Dag Eric,

De fantastische tijd komt vast wel weer terug....terug genieten van alles en iedeereen
Laten we het niet CLOSED noemen, maar UNDER CONSTRUCTION....
Dat klinkt wat minder erg en minder dramatisch.
Graag tot ziens..snel, spoedig, binnenkort etc.etc.

tv Michelle 26-11-21 18:53:55

goeden avond .
is er op deze vrijdag dan ook wel plaats voor tv's&cd's ?
want normaal gezien is dit daar niet de avond voor natuurlijk .
en ik was nog wel van plan om woensdag-avond te komen omdat ik dinsdag plots dienst had .
groetjes tv-Michelle


Reactie:
Sorry Michelle,

Ik las je bericht te laat, we waren de zaak al aan het klaarmaken voor de, voorlopig, laatste avond.

Goesting love 26-11-21 16:37:03

Nog eens goede vooruitzichten deze avond , en inderdaad geen gezeur , we weten al lang de beste stuurlui staan aan wal , dus fun,fun,fun

Andy & Unsi 26-11-21 15:57:21

Wij zijn zeker van de partij !

Club Goesting Hilde 26-11-21 15:31:25Het Belgisch overlegcomité en de overheid hebben besloten:

Discotheken, dancings, waaronder parenclubs vallen zullen tenminste wederom drie weken verplicht moeten sluiten.Ik vrees zelf dat dit wel langer zal worden, maar niets is nog zeker tegenwoordig, toch?

Vanavond, vrijdag, is dus voorlopig dus de aller-aller laatste keer dat we open mogen zijn en jullie lekker los kunnen gaan.

Laat het alsjeblieft een gezellige, geile avond zijn en niet alleen maar over Corona gaan over hoe erg het allemaal is. Want het is gewoon niet anders.
Geniet met meer dan volle teugen en kom allemaal nog langs! Bellen van te voren om te reserveren gaat niet. Zorg gewoon dat je er op tijd bent.
We zullen vanavond eenmalig wel iets soepeler zijn qua verhouding heren/koppels/dames.

Eerlijk, oneerlijk, vreselijk, bedroevend? Het maakt allemaal niets uit. Het is zo.Zoals ik hieronder al ook schreef:
Door het strenge beleid wat ik al vanaf het begin heb gevoerd hebben we de 5 besmettingen (in twee maanden) buiten de deur weten te houden.

We werden vanaf het begin van de heropening van clubs als de allerveiligste club gezien vanwege de verplichte sneltest. Onze gasten voelden zich (terecht) veilig en beschermd.Dat zal weer zo zijn als we weer terug open mogen!

Dus....het Goesting-team en ik zeggen: Tot de volgende...

steffie 26-11-21 13:22:38

hoi, ik ben een geile t girl en wil dinsdag nog eens langs komen, heb zin in vele geile pikken en lekker zaad. Komen er nog mensen aub? Ik sta voor alles open. Mag ik op afspraakjes wat reclame maken?


Reactie:
Ik ben bang dat we volgende week weer verplicht gesloten gaan zijn....ondanks al onze maatregelen en maar 5 besmettingen in bijna 2 maanden die we buiten de deur hebben weten te houden met ons 'strenge'en veilige beleid...

<< < 2 3 4 5 6 > >>
Zoeken
Terug naar homepage