Benofzo 28-09-22 19:34:22

Op aanraden van Hilde , ook een keer naar de big bang geweest. Ik ben zelf terughoudend en sta nooit vooraan te dringen .Sommige dames lijken precies juist zulke heren te waarderen en die big bang was voor mij juist wel een succes. Had vanavond veeeel Goesting, helaas keel-hoofdpijn, niezen hoesten wel negatief getest maar ga het niet riskeren die lieve dames op te zadelen met een beestje. Laat u niet afschrikken, die big bang is wel echt de moeite voor iedereen. Tot binnenkort !


Reactie:
Af en toe heb ik best goede ideeën of tips.., toch Ben?

BEN er niet blij mee ofzo, dat je er niet was! Voor jou niet en ook niet voor de dames. Je hebt een heerlijk geil feest gemist...maar gelukkig komen er nog vele andere Bigbangs en dan BEN je er vast wel weer een keertje bij...ofzo! Terughoudend of misschien BEN je dat nu al wat minder?
Bedankt voor je lieve en ware woorden! Voor iedere heer is er op de Bigbang iets te beleven. Hoe je ook ben-t, ofzo.
Sterkte en beterschap met je beestje!
Bewaar de goesting maar voor betere tijden....als je weer een super fit stout beest(je) kan/wilt zijn..

Trucker 28-09-22 18:47:18

Hoi lekkere vrouwtjes. Ik ga straks proberen om men vrachtwagen in de buurt te parkeren om lekker met jullie te komen spelen. Hopelijk kan ik in de buurt parkeren zodat ik niet te ver moet wandelen. Moest er toch iemand rond 21u00 passeren mag je me altijd oppikken. Tot straks

Peter 28-09-22 18:35:24

Wie komt er vrijdag 30/9 naar de Slutty Friday ? Eindelijk weer eens een vrije avond en heb er zin in om me lekker onder te dompelen in een geile sletterige avond waarbij ik ervan houdt als de dames mij hun ondergespoten borsten of kutje aanbieden om dit te mogen aflikken. Na pijpen overtongen mag ook en een lekker pik sla ik niet af. Spreek me gerust aan. Ik zal een lichtblauwe satijn look slip dragen waarbij het front open kan


Reactie:
Leuk dat je weer eens komt.
Er komen op vrijdag steeds meer koppels. Wel even iets wat betreft bi tussen de heren. Dat is niet wat echt geaccepteerd, geapprecieerd wordt...
Daar is de Bi middag op dinsdag voor.

W&Ka 28-09-22 18:03:48

gangbangen!!! tot zo, lekkere mannen, vrouwtje staat meer dan heet. Ze wil haar record verbreken en op het eind een spermadouche. Gevne jullie haar waar ze naar hunkert?

Verzorgd stel 28-09-22 16:37:32

Wij komen morgenavond!

JWS 28-09-22 16:34:27

Heb er zin in!! Vanavond heerlijk genieten van de heerlijke dames!

Geert 28-09-22 16:05:34

Hallo, ik Ben als man al op de big bang maar al teleurgesteld naar huis gegaan, ofwel zijn de dames zo druk bezig en staan er letterlijk zo veel mannen rond dat het onmogelijk is om nog bij te schuiven , er zijn gewoon te weinig dames of teveel here


Reactie:
Nee, hoor....er zijn niet weinig dames of te veel heren. Dit is een gangbang. Dan ligt de verhouding schever en dan willen de dames juist. Begeerd voelen, heel veel heren rond hen!

Dan kan je beter op een gewone dag komen als de verhouding heren-koppels meer in balans is.
Dus kom inderdaad maar niet meer naar een gangbang, want dan zal je steeds teleurgesteld worden, vrees ik!

Mario 28-09-22 15:15:14

Wie komt er morgen donderdag vanaf 13u genieten?

Club Goesting 28-09-22 14:05:41
AL 15 RESERVERINGEN VAN KOPPELS/DAMES!

Deze WOENSDAG 28 SEPTEMBER, altijd de VIERDE woensdag (nooit de laatste zoals sommige mensen denken)

BIGBANG GANGBANG met o.a. ITALIAANSE EVA, SARAH, BIANCA & JENSTE en lekker veel spermageile dames van koppels die allemaal voor hetzelfde komen: SEKS met veel, veel mannen!
Voor 4 uur heerlijk neuken, pijpen, een bukkake, DP, DV, anaal etc. etc.

RESERVEREN is ALTIJD verplicht voor koppels en kan via: info@clubgoesting.be

HEREN BETALEN € 100,- en na 22:00 uur € 70,-

Joost 28-09-22 12:02:26

Komt die leuke Turkse dame nog eens op een gangbang?
Weet niet meer haar naam maar ze was er een paar maand geleden eens bij.


Reactie:
Turkse dames/koppels komen maar zeer zelden in de club.
Maar misschien heb je het over de Slim Sluts op 3e woensdag? Daar is inderdaad een paar maanden één keer een licht getinte dame geweest. Was die misschien Turks/ Marokkaans of iets dergelijks?

Voor vanavond hebben er al 15 koppels en dames gereserveerd, hopelijk komen ze allemaal...dus qua actie komt het, als altijd wel goed!

<< < 2 3 4 5 6 > >>
Zoeken
Terug naar homepage