Iris en Jan 27-01-23 22:38:20

Beste potente mannen, vanavond zijn wij, Iris (slanke dame uit tram 4) en
Jan (kijkt graag naar die dame in volle actie), weer van de partij.
Komen jullie ook?

S en K 27-01-23 19:43:26

Helaba Hilde! Mijn bedoeling is zeker geen hetze, discrimatie of weer al discussie. Het valt ons alleen op dat er veel mannen en stellen het telkens over seks tussen heren hebben op de dag die er niet voor geschikt is. Niet op de speciale di. dus. Hoe zit dat nou? Wij komen al heel lange tijd met zoveel goesting bij u. Ook omdat u luistert naar uw klanten enzo. Het grootste deel van de kerels waarmee s mee speelt is gelukkig hetero. Ze komen niet aan mij. Veel stellen denken hier ook zo over. geen man en man op de andere dagen behalve de bi middag. Goesting is een toch club voor dames die met mannen willen spelen. We hopen dat u net zo blijft voordoen en bi niet de overhand neemt. Ik spreek voor velen dat we dan we ons niet op ons gemak meer gaan voelen in deze geweldige club. Het elders gaan zoeken. Graag een antwoord van u. We komen deze donderdag xx


Reactie:
Dag s en K,

Ik kan er redelijk kort over zijn.
Nee, bi tussen heren is niet gewenst op andere dagen behalve de dinsdag.
Dat is waar het overgrote gedeelte van de gasten het zeer zeker over eens is! Een gedeelte bleef er destijds voor weg, voelde zich geremd en de bi mannen ook. Vandaar de bi middag.
Als bi weer de overhand gaat nemen hoor ik dat graag van de overige gasten. Maar wij zullen er natuurlijk ook op 'letten'.
Want dat is absoluut niet de bedoeling, niet het concept van de club op ‘normale dagen’

Als het dan toch incidenteel gebeurt dan ALLEEN in de kamer naast de jacuzzi, zodat iedereen zich vrij kan voelen. Zowel de voor als tegenstanders.
Is dit discriminatie? Nee, dit is hoe wij het willen, de overige (niet bi) gasten en anders zijn er genoeg clubs waar bi wel volledig geaccepteerd wordt op alle dagen.
Datzelfde geldt bijvoorbeeld voor dat we geen travjes, she-males e.d. verwelkomen op de overig dagen, een maximaal aantal buitenlandse heren...geen poppers in de zaak, geen overmatig drankgebruik..etc.etc. Allemaal bewuste, weloverwogen keuzes. Zoals iedere club of zaak zijn/haar eigen keuzes maakt.

Zeiler 27-01-23 19:24:29

Heidi,
Op je rug, knietjes optrekken (en wat uit elkaar ) en kussentje onder je hoofd. Ideaal om lage rug pijn tegen te gaan. Of de mannen berijden terwijl je je core base spiertjes opspant
Succes …
En plezier

Heidi en Marc 27-01-23 19:11:05

Wij komen vandaag ook maar wees nog steeds voorzichtig heren want mijn vrouwtje heeft nog steeds rugpijn grt Heidi en Marc

Dave 27-01-23 17:15:25

Ik en mijn vriendin zullen er vanavond ook zijn! Ik ben er al meerdere malen alleen geweest vorig jaar. Nu breng ik iemand mee

Bs 27-01-23 16:25:18

Straks me nog eens laten verwennen door al die lekkere pikken . Laat me jullie warme zaad maar komen na een goeie neukbeurt.
Grtz bs

M & R 27-01-23 15:45:34

Na enkele keren langs geweest te zijn worden we al aardig "verslaafd" aan club goesting.M verlangt daarom deze avond alweer naar veel geil warm zaad over haar zalige borsten. Verwen ze maar op de manier die zij zeker zal aangeven.respectvolle heren mogen zelfs haar zalig grotje ontdekken.

thomt-sub 27-01-23 15:06:36

Vanavond weer van de partij. Hopelijk zijn er weer leuke stellen en dominante stellen ......

Dirk B 27-01-23 13:23:43

Als er niks onvoorziens tussenkomt, kom ik deze avond ook een opwindend bezoek brengen aan de geilste club. Hopelijk tot deze avond.

George 27-01-23 12:57:24

Beste clubliefhebbers, als ik alle berichten lees met de nodige ultieme ervaringen is het lastig te weerstaan niet te komen.
Daar het voor mij al een hele poos geleden is dat ik hier diverse bezoeken door heb gebracht zal ik aanstaande maandag 30 januari zeker van de partij zijn om al het moois te aanschouwen en hoop bij de uitnodigende blikken en juiste klik de dames te mogen plezieren.
Als er dames zijn die open staan voor, als opwarmer aan te vangen, door een of meerdere vingers in haar uitnodigend grotje en met een vinger de gevoelige clit bewerken zal ik ervoor zorgen dat het gaat golven met als afsluiter de grot vullen met een mooie spuitlans.
Wie zich hiervoor aangetrokken voelt, ik ben herkenbaar als verzorgt type, respectvol, sensueel met een uitdagende boxer gevuld met een mooie goesting.

<< < 2 3 4 5 6 > >>
Zoeken
Terug naar homepage