Dirk 10-05-21 11:49:43

Welke bi, trav, trans, man enz ... mag ik als de club binnenkort op dinsdagmiddag terug open is, eens in hun slipje graaien om te voelen wat erin zit om dan spelenderwijs de seks goesting merkelijk te doen vergroten.

Ben 09-05-21 09:14:18

Zoek je een portier? 55 jaar 1.87 m 118 kg 23 jaar mensen kennis.


Reactie:
Nee, bedankt Ben!
Blijf maar gewoon lekker klant bij ons, als we weer open mogen.. of had je het niet over jezelf?

Ank & Jo 06-05-21 01:55:31

goed gesproken, Hilde! het is niet alleen in clubland zo ingewikkeld.
land 1 mag je alleen op het terras zitten, in land 2 alleen met een paspoort binnen. in Zweden mag er veel meer dan in Holland.ieder land heeft andere regels.qua parenclubs, sexcinema etc?
kon je als klant maar zelf kiezen. dagen voor mensen met een prik en zonder prik en sneltest. net als mensen die wel zonder condoom neuken, andere alleen met, friet zonder saus of met.de ene wil slanke vouwen, de ander juist rubens.allemaal eigen keuzes.niemand w.il ziek worden. ja, veiligheid boven alles. maar hoe? dat is de grote vraag
iedere burger weet het beter of anders is het met het ene eens of niet.het is aan de 'bazen'of je het nu leuk vind of niet.wachten, wachten, wachten!! en zeker je mening niet opdringen. al helemaal niet op een plek als hier.


Reactie:

A&E 05-05-21 17:13:12

Hallo alle maal , ik lees hier dat allen mannen en koppels er terug willen invliegen als de club open gaan. wij hopen dat ook maar hopen dat er tegen die tijd een goede regel zal zijn, en de inenting paspoort er ook zal zijn. dat zullen we toch meer veiligheid gevoel hebben als we teug naar de club komen. en en zij die dat paspoort niet hebben in hun bezit hebben. zich snel in orde brengen. daar anders de club terug snel zou kunnen gesloten worden en dat wenst niemand niet.


Reactie:
Veiligheid gaat boven alles in de club. Of het nu gaat om je veilig en vrij bij ons voelen, veilig vrijen etc.etc.

Laten we nog maar niet op de zaken vooruit lopen, want niemand weet nog hoe de regels voor clubs zullen gaan zijn. Een vaccinatiepaspoort of dan toch nog bij elk bezoek een betrouwbare sneltest moeten doen? Een maximaal aantal klanten?
Geen idee nog...

Eerst maar eens meer info en dan pas kijken wat de (goede)regels gaan zijn/worden..en dan hopelijk snel weer open!
Wat goed of niet goed is beslist de regering. En zover is het helaas nog lang niet...

En ja, ik weet het...er zijn voorstanders en tegenstanders van vaccineren en alle bijkomende zaken qua Corona. Mensen die complotdenkers genoemd worden en mensen die volgens hen niet verder kijken dan hun neus lang is.
Wat ik dus vooral wil zeggen: Laat iedereen in zijn waarde.

Dus nogmaals: Laat dit berichtje alsjeblieft niet het begin zijn van een discussie waar niemand wat aan heeft. Want ik plaats het niet.

J en M 02-05-21 02:35:32

We hopen dat jullie snel terug mogen openen. Na ons eerste bezoek waren we al verkocht. De sfeer zat goed en het ging er geil aan toe.wij kwamen vooral voor een trio met een man en dit was gelukt!! Nu willen we een beetje opbouwen(eentje of..) Laat het zaad maar komen???? J is er klaar voor! Hopelijk tot binnenkort..M en J.


Reactie:
Wij hopen dat natuurlijk ook: Snel weer mogen openen zodat iedereen weer van dat lekkere sfeertje kan genieten, ongedwongen seks met eentje, of meer of nog meer...


Een ieder die op de hoogte wil blijven wanneer we jullie weer met z'n allen mogen komen spelen: Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.
Omdat ik deze vraag wel eens per mail krijg: Ja, het E-mailadres wordt alleen door/voor Club Goesting gebruikt, niet aan derden verstrekt en het is dus verder anoniem...)
De inschrijfknop is op de homepage te vinden. Helemaal onderaan de pagina.

Chica 26-04-21 18:13:10

Hey Dirk en Peter vanaf het moment dat de club opengaat ben ik er ook terug bij , en met volle goesting wil ik zeker erotische dingen beleven met jullie aan de bar en verder spelen in de geile kamers ???????? grtz Chica xxx


Reactie:
Peter werd in minder dan 7 minuten ineens Peter ...maar ik weet zeker dat er genoeg andere heren zijn ook niet kunnen wachten om weer met jou te mogen spelen! Hoe ze zich ook noemen en op welke plek dan ook!

Dirk 26-04-21 16:13:29

Zodra de club open is zou ik met toestemming van Chica aan de bar wat erotische handelingen willen beleven.Dit om warm te lopen voor het echte werk achteraf.


Reactie:
Dag Dirk/ Peter,

Dat komt helemaal goed! Tot ziens!

Peter 26-04-21 16:07:45

Als de club terug open is, zou ik met Chica aan de bar wel eens erotische handelingen willen beleven

M&J 25-04-21 18:08:19

Wij waren een héle lange tijd geleden bij jullie en hadden daar onze eerste spannende nacht...we leerden er een leuk koppel uit Eeklo kennen en een aantal heren, wij zijn van Herentals, misschien herinnert het koppel en de heer alleen ons nog. Zij is een knappe slanke blonde en heeft toen in de rode zetel lekker liggen stoeien met een man. Ook aan een tafeltje in de zaak zelf is ze verwend door een aantal mannen....we zouden graag een keer opnieuw langskomen wanneer het terug kan.... misschien herinneren zich de man die aan het tafeltje en in de zetel met haar speelde ons nog? Ook het koppel dat zich toen over ons ontfermde bij ons eerste ietwat onwennige bezoek ????zouden we graag nog eens terugzien in jullie club????

b&b security 21-04-21 20:16:00

tik tak tik tak kraak ja alles zit vast en nu???? he euh ff melden dat we jullie nog steeds enorm missen


Reactie:
Lief, hoor...we missen jullie ook...!

<< < 2 3 4 5 6 > >>
Zoeken
Terug naar homepage