K&F 15-09-19 22:28:30

Maandag komen wij het lekkerste clubje bezoeken! we zoeken leuke respectvolle mannen voor een lekker feestje!

Franiek 14-09-19 15:08:18

hoi,Na onze eerste (leuke en hete) ervaring op een maandag, komen wij nu donderdagavond opnieuw een keertje langs. We zoek een leuke heer die het vrouwtje flink de zevende hemel in beft en neukt. Het warme zaad mag in flinke ladingen komen......het zal gepast worden verwerkt! Tot donderdagavond!

Krullebol 14-09-19 12:48:57

Hello iedereen, ik wil aanstaande donderdag naar de club komen. Ik ben een milf van 47, 172 cm 72 kg, donker half lange krullen, kaal kutje, kleine tietjes ( voor wie dat niet erg vind) šŸ˜‰ en heb nood aan wat sex, nee zeg maar veel sex.. mij laten likken, neuken, maar ook pijp ik graag... hoge NOOD... aan mannen rond mijn body.... club is lang geleden, dus op t gemak en neuken met condoom. Jong of oud, maakt me niet uit, zolang he hygiĆ«nisch us en met RESPECT en nee is nee.... tot donderdag, deze geile slet kijkt ernaar uitšŸ˜

S & dion 14-09-19 09:06:52

Hele geile en leuke avond gister, bedankt aan een ieder die mijn vrouwtje heeft verwend! Ook ik heb er van genoten.
JAMMER inderdaad van sommige mensen dat ze zich niet aan de regels houden. Geld niet alleen voor het bubblebad want volle condooms open op t tapijt gooien of eitje eten en alle schilletjes op de grond laten liggen zodat een ander er in trapt????maar verder een waanzinnige avond gehad met leuke nette mensen in een super propere mooie club.Tot de volgende x

karel 14-09-19 07:17:38

Sommige mensen schamen zich nergens voor zo te lezen, wat erg en onfatsoenlijk om ongevraagd zomaar gebruik te maken van de Jacuzzi. Ik was niet aanwezig gisteren, maar ik wil toch ook nog eens aandacht vragen, voor wie van toepassing om voor gebruik van de jacuzzi te douchen. Regelmatig zie ik personen gebruik maken van de jacuzzi zonder te douchen. Ik vindt dat zelf niet fijn en onhygiƫnisch. Lichaamsgeur, haren, huidschilfers en noem maar op degraderen de waterkwaliteit waardoor de filters etc weer extra hard moeten werken. Bordje verplicht douchen zou misschien uitkomst kunnen bieden, alhoewel je hebt zo te lezen altijd van die mensen die doen waar ze zelf zin in hebben. Please showen behoren relaxing, denk aan de hygiƫne.


Reactie:
Bedankt voor je bijval. Ja, douchen zou inderdaad ook wel zo netjes zijn..maarja...

Club Goesting Hilde 13-09-19 22:55:13

Kinky avond....

Voor wie het nog niet wist en ZEKER ook voor degene die het bordje weg gehaald heeft wat daar voor hing...en daarna ook nog het dekje van de jacuzzi heeft afgegooid:

De jacuzzi is op deze avond ALTIJD tot 22:30 uur NIET toegankelijk.

Een gesloten jacuzzi kan op deze dag, maar ook op andere dagen, ook een andere reden hebben.

Bijvoorbeeld dat de meting die we vooraf, twee keer tussendoor en achteraf doen niet goed is qua chemicaliƫn, chloor, PH etc. We zijn daar, zoals het hoort, heel secuur in/mee.
En dan mag er niemand in het bad omdat het niet goed voor de gezondheid kan zijn. Dat kan variƫren van een beetje rode huid, beetje rode ogen, een bultje hier en daar...maar ook vele, vele malen erger!

Dus....ligt het dekje op het bad, dan blijf je er gewoon eerst van af!
Dan vraag je daarna aan mij of personeel of er een reden is, we het misschien vergeten zijn(als er geen bordje voor het bad hangt) en haal je het dus niet zelf weg zodat je...in het ergste geval jezelf maar dus ook de rest van de mensen in gevaar brengt. Dicht is gewoon dicht...dat lijkt ons logisch maar blijkbaar maken sommige klanten hun eigen regels?

Het gaat hier...nogmaals..om ZWARE chemicaliƫn zoals zwavelzuur, zeer hoog geconcentreerde natriumchloride etc....dus gewoon lekker afblijven en ons, die er een opleiding voor gevolgd hebben, degene laten zijn of de jacuzzi wel of niet open kan/mag!
Door dit soort acties kunnen we/jullie in grote problemen komen..en dan heb ik het niet alleen over een verplichte sluiting van meerdere weken..of langer!

Ons 2 13-09-19 18:52:55

Vanavond komen wij ook naar de Kinky!
Mijn 39-jarig vrouwtje komt tegen 21u, ikzelf kom later en hoop dat ze reeds
goed opgewarmd is als ik toekom door mannen die van aanpakken weten. We hebben zin in een geile avond met leuke respectvolle mannen!Tot vanavond

thom 13-09-19 13:25:29

Brigitte ik heb genoten van je gisteren.

Spuiter 12-09-19 23:13:30

Paar keer naar Amai geweest, vrijdag kom ik naar Goesting voor de eerste keer. Ik hoop weer enkele geile grenzen te verleggen.

Tot vrijdag

S & dion 12-09-19 22:53:54

Friday Kinky night! Hitsige hengsten voor mijn onderdanige vriendin gezocht die graag een full bukkake krijgt! Verzamel maar in den bios.

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage