Club Goesting Hilde 17-09-21 11:44:20

Lieve iedereen,
Bedankt voor het recordaantal berichtjes hier op het gastenboek die ik zojuist ontving naar aanleiding van het bericht van Rita.Nee, ik ga ze niet plaatsen. Iedereen heeft recht of haar/zijn mening. En elkaar beledigen... ...nee, maar nogmaals bedankt voor alle lieve, ondersteunende woorden.En ja...tot binnenkort, dus...

Es & Dré 17-09-21 11:19:26

aan ritamoet dat nou zo?aan hildeveel succes, we leven met je mee.harde werkers worden beloond!!!! de andere club zet een spaarvarken bij de deur waar je een bijdrage in kunt doen. hierbij een oproep aan alle goesting-lovers: steun hilde en haar team. als iemand het verdient!!!je ziet ons in oktober. andere clubs bezochten we al vluchtig maar spiijtig genoeg nergens de voldoening en de gezelligheid die jij en je team neerzetten. dus wij hebben zeker geduld.laat je niet opjagen!!
tot snel


Reactie:
Dank jullie wel voor dit superlieve en fijne bericht en de riem onder het (moeie en hardwerkende) hart.
Tot snel inderdaad! Oktober dus...

Rita 17-09-21 09:20:47

Wanneer krijgen we concrete info?
Hoe lang horen we nu al niet « binnen niet al te
lange tijd meer nieuws » of «  schrijf in op de nieuwsbrief » ( die maar
niet komt)….
Nu zou het weer tijd kosten om alles in gereedheid te brengen ….


Reactie:
Wat een aardig en fijn berichtje om mee wakker te worden, Rita...zo vol verwijten...
Maar misschien/hopelijk vergis ik me en bedoel je het niet zo?
Het klinkt namelijk net of je denkt dat we niet open willen? We liegen?

Maar om een paar van je vragen te beantwoorden: Clubs zoals de onze mogen sowieso pas vanaf oktober weer open...Dat is pas enige weken door de overheid bekend gemaakt. Dat is bij een ieder die het nieuws in de gaten houdt denk ik wel bekend? Dus nog ongeveer 2 weken geduld.
Tot zover de door jou gevraagde concrete info.

De tijd die het kost om alles weer in gereedheid te brengen?

Ik had deze info eigenlijk niet met jullie willen delen, want voor een gast voegt dit niets toe...die wil gewoon weer lekker naar de Goesting kunnen komen.
Wij willen al onze gasten ook weer zo snel mogelijk kunnen verwelkomen na meer dan anderhalf jaar verplichte sluiting en amper steun.

Maar..ik zit met hele, hele, hele grote waterschade, na een verschrikkelijke regenbui. Die heeft de helft van het pand, inclusief een stuk inrichting volledig verwoest. Met man en macht ben ik al sinds de aangekondigde heropening (veel meer dan) hele dagen bezig om alles in gereedheid krijgen voor begin oktober zodat jullie niets van dit debacle zouden merken.
Daar heb ik dus nu nog zo'n twee weken voor...en dan ook nog zorgen dat alles zo veel mogelijk Corona proof is zodat we niet een aantal weken later weer voor vele maanden zullen moeten sluiten. Ja, dat kost dus tijd.
Ik ben niet iemand van losse beloftes en daarom ook nog geen nieuwsbrief (die overigens van het weekend verstuurd wordt...)

Maar gelukkig zijn er al voldoende andere clubs al maanden open....

Samantha TV 13-09-21 18:33:56

Samantha TV heeft er weer zin in om alle geile bi-mannen weer eens lekker leeg te zuigen en met ze te k(l)etsen
Gaat het er dan weer toch van komen???

Het zal een heel geregel en gedoe zijn voor Hilde, maar daar komt ze vast wel uit !


Reactie:
Ik doe mijn best! Het is inderdaad een boel geregel en veel werk om de zaak na meer dan anderhalf jaar leegstand weer in een goede staat te krijgen voor jullie (en voor onszelf natuurlijk)...en dan ook nog zoveel mogelijk coronaproof en dus veilig. Maar, het komt vast goed!
Nog even geduld!

Ricky & kate 09-09-21 17:16:36

Hey Rimo en Ae is eindeloos lang geleden. Wanneer is jullie favoriete dag alweer ? Maandag of donderdag . Grts

Rimo en Ae 05-09-21 15:47:10

Hoi,
Het begint te anderen hé.
Wij komen zeker langs, want mijn Aziaatje en ik hebben er zin in.
Laat maar weten wanneer het feest weer begint????


Reactie:
Hoi!

Als je dat wilt weten kan je je of inschrijven voor de nieuwsbrief (inschrijfbutton onderaan op de homepage) of het gastenboek in de gaten houden.
Binnen niet al te lange tijd kom ik met meer nieuws! Ook over hoe we open gaan, dagen, maatregelen etc.
Er zijn al veel clubs open of ze gaan open. Iedere club doet dit op zijn eigen manier en ik dus ook! De manier waar ik achtersta en me goed bij voel! Jullie allemaal hopelijk ook!

Ik denk dat heel veel heren super blij zullen zijn als jij en Aziaatje weer van de partij zullen zijn!
Graag tot ziens!

Travhotty 03-09-21 20:15:19

Kijk met geile wellust naar de dag dat jullie opengaan...en met jullie al die lekkere pikken en kutjes. Heb al heerlijke geile passies beleeft bij jullie. Wanneer ...wanneer.??? Verlang er vurig naar om die leuke travjes hun gaatjes te vullen met m'n lekkere geile staande vriend en bi-koppels te verwennen!! tot.... xxxxveel liefs aan alle andere geilaards!!Travhotty

Belle en bo 03-09-21 18:03:26

Wij gaan het zeker via deze weg laten weten wanneer we gaan aanwezig zijn kijk er alvast naar uit om te genieten hmmm ...

Luc 03-09-21 08:22:34

Ja Belle, ik kan mij makkelijk vrij maken, de dagen waarop u komt hier mss plaatsen en ik pas mijn agenda aan voor jou ..... en niet voor een uurtje hoor ... ik kijk er al naar uit om die gele momenten met u te delen .....


Reactie:
Belle en bo kondigen vast hun komst wel aan. Dus dat komt wel goed als we eenmaal open zijn.
Ik denk en hoop dat heel veel koppels dat zullen doen, vooral in het begin. Om de 'schade' in te halen zodat er nog meer heren zullen komen!

Belle en bo 02-09-21 16:56:00

Hoi Luc geen probleem hoor hmm hopelijk lukt het als we er zijn dat je er dan ook bent he gaan dan lekker samen stoeien en genieten grtjs belle ....

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage