Freek 06-06-21 12:40:42

Respect, Hilde & Team! Dat jullie er voor kiezen pas te openen als we weer eindelijk behoorlijk terug 'naar normaal'kunnen. Ik wacht liever op 'normaal' . Ik had veel clubs bezocht maar wat ik in de goesting vond vond ik nog nergens. Het is alsof je op een verjaardag komt waar je iedereen kent en een ieder blij is je te zien. geen kliekjes, fijne geile mensen waar je behalve stomende sex ook een leuk gesprek mee kunt hebben.En inderdaad dat topteam met kaptein Hilde die ook voor een groot deel bepalen hoe het binnen is door het beleid, de controle, aandacht en ook zeker de bergen propere handdoeken Keep up the good work, girlszzzz!


Reactie:
Bedankt Freek! Blijft fijn zulke berichtjes! Tot de volgende verjaardag. Je bent uitgenodigd, hoor!

Jenste 06-06-21 09:54:43

Hey geile hengsten
Ik kijk er ook naar uit hoor. Ik verlang ernaar om op mijn knietjes te zitten met veeeeeeel pikken rond mij en allemaal die volle zakken te laten ledigen over mijn grote borsten. Ook wil ik me zo veel mogelijk laten neuken da mag zelf me twee tegelijk zo veel honger heb ik naar harde grote pikken. Daar geniet mijn ventje ook van als jullie mij allemaal gebruiken als een echt geil sletje. Vertellen jullie hier mij jullie fantasieën? En wie weet maak ik ze wel waar.
Aan Hilde en haar fantastische collega's wil ik nog kwijt da jullie een TOP team zijn dat er alles aan doen om ons en nieuwe mensen op hun gemak te laten voelen. En altijd paraat om alles ordelijk en proper te leggen altijd genoeg propere handdoeken te voorzien(En ik verbruik er wel wat????????). Wij kijken ernaar uit om jullie weer te zien. Onze prikjes zijn gepland dus we zijn er bijna klaar voor. Dus laat ze maar allen te mij komen. Groetjes aan alle mannen,vrouwen en koppels die ons kennen en hopelijk tot gauw. Grts jenste


Reactie:
Lief van jullie!
Wij verlangen er ook echt naar om iedereen weer terug te zien, nieuwe klanten te ontmoeten en hen een top tijd te laten beleven.
Jullie ook en als je alle fantasieën waar gaat maken?? Oei....dan zit je twee volle weken in lockdown in de club, vrees ik!

Ik schrijf het nog maar een keer omdat er nu veel in kranten over wordt geschreven: sommige clubs gaan/zijn weer open, maar er kiezen er ook heel veel om TOCH gesloten te blijven.
Wel fijn voor zowel ons als jullie klanten dat de 'een beetje vergeten branche' nu ook aandacht krijgt!
Jullie weten; Club Goesting blijft nog gesloten. We willen dat een bezoek aan de club (bijna) het zelfde zal zijn als voor de Corona-tijd. Qua sfeer, gezellig/geil-heid, wat er wel en niet mag etc.
Dus er zijn gelukkig wel opties voor mensen die ECHT niet meer kunnen houden...

Chica 05-06-21 15:30:41

Hey Kevin en alle andere geile bi-mannen , ook ik verlang ernaar om weer terug de club te kunnen binnenstappen en te genieten van jullie geile bi-mannen , en dan word het weer lekker geil en stomend heet ????, grtz jullie opwindende Chica ????

Kevin 05-06-21 08:51:31

Ik kijk er echt naar uit om nog eens langs te komen ik heb al een paar keer een bi namiddag gedaan de eerste keer onwennig mij laten pijpen door een man en door chicca het snakte naar meer ,ik kijk er naar uit dat we mogen langskomen ik moet mijn zaad kwijt ook leuke koppels waar ik eens de vrouw mag verwennen

Anja en Frank 03-06-21 11:10:38Natuurlijk
zijn jullie te bewonderen dat jullie al zo lang zonder inkomsten zijn en nog steeds
het hoofd bovenwater houden. Maar we zijn allemaal slachtoffer, mijn vrouwtje
wil al zo lang terug in de club rondwandelen zonder slipje en zich laten nemen
door elke man die daar zin in heeft. Geen koppels maar mannen waar ze zich kan
aan geven. En die zijn er bij jullie zeker te vinden, mannen die haar als een
slet gebruiken.

We wachten
samen met jullie ongeduldig op he bevrijdende sein dat de club open gaat.

b&b security 02-06-21 19:23:59

spuitjsetijd nog 1x en dan zijn we ingeent vaccinatie en dan maar aftellen het begint er roos kleurig uit te zien eindelijk!!!

BB 31-05-21 11:32:27

Hartelijk dank voor jullie geduld, voor het spelen op "zeker", voor het spelen op "spelen"/"vrijspel", bedankt Kenan voor je fijne reactie, en laat ons voorzichtig van de zomer genieten, om dan hopelijk in de herfst voluit te kunnen genieten. Ik mag als verpleegster (reken daar ook de verzorgers van deze club bij) niet denken aan de eventuele ellende van een vierde golf. Langzaam maar zeker, steen voor steen, en vooral héél véél liefs, want dat helpt het dragelijk en mooi maken.


Reactie:
Jij ook bedankt voor je fijne reactie!
En nogmaals: een ieder die precies wil weten wanneer we weer openen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief of houd het gastenboek in de gaten.
Op de homepage vinden jullie de inschrijfbutton: HIER

Kenan 30-05-21 00:11:04

Ja, ik zou ook weer een tof bezoekske brengen.Ja, ik hoop ook dat het rap gaat zijn.Ja, de goesting is megagrootJa, ik kan niet wachten!!!
En ja, een ieder die geen club runt weet precies hoe het moet, wanneer. steun, geen steun. Denk dat Hilde en de meiden niet voor de leut de tofste tent die ik ken dicht houden?? Zal geen grap zijn zolang te moeten sluiten? geen inkomsten & alleen hoge kosten?


Reactie:
Nee, is zeker geen grap, of wel...maar dan wel een hele slechte...en die duurt al meer dan 14 maanden

Jan 29-05-21 23:30:33

Hey allen

Club.... en club.... gaan wel open.
Denk dat het vooral gaat over de steun die er nog gegeven wordt..als deze volledig wegvalt zal de rest ook snel openen.


Reactie:
Ik heb je berichtje even veranderd. Liever geen namen van andere clubs op dit gastenboek. Andersom zou ik dat ook niet echt fijn vinden...
Maar als je het van de steun moet hebben....dan was er al lang geen Club Goesting meer geweest, hoor.
Ik ben van mening dat je als eigenaar, uitbater of wat dan zeker OOK moet doen wat goed voelt. Voor jezelf maar zeker ook voor de klanten.
Dus eerst maar eens kijken wat er gaat gebeuren als er meerdere clubs opengaan. Dan pas nadenken over hoe het beleid in de Goesting gaat zijn, of hoe het ons door de regering wordt opgelegd.
Veiligheid boven alles dus. Voor zowel de klanten als voor ons, toch?

J&n 29-05-21 21:22:58

Hallo, we lezen dat er enkele clubs opengaan vanaf 11 juni. Binnen met max 4 samen en geen afstand meer houden en geen mondmasker wanneer in de speelkamers. Wel als je rondloopt en in de bar en daar wel afstand houden. Lijkt ons haalbaar, niet ? Hebben jullie al perspectief? Zo kan ik dringend wat zakjes legen en zal mijn ventje weer trots op z’n sletje kunnen zijn.


Reactie:
Ja, er gaan enkele clubs open, maar zoals ik al eerder schreef: Die vallen onder een andere branche, namelijk horeca. En inderdaad met heel veel regels, maximaal aantal mensen, soms buiten, reserveringen etc. etc.
De regels verschillen ook nog eens per club die weer open gaan.
Ja, het zou haalbaar zijn...
Maar het is niet de manier die bij de Goesting past en ook niet de manier hoe we open willen.
De meeste klanten zullen dit met me eens zijn. Je moet je wel vrij kunnen voelen en dat betekent dus wachten...wachten en geduld.

We hopen in september open te mogen als het zo goed blijft gaan qua besmettingen e.d. maar dan wel op de manier als voorheen: een gezellige geile bende zonder mega veel regels, zonder mondmaskers, 'politie-agentes'...maar eventueel wel met sneltesten e.d.

Dus helaas...Voor de Goesting zal je je goesting moet je nog even bewaren en die van je ventje ook..1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage