Stino 23-08-20 08:17:39

Acanthus weer open. Volgt Goesting?


Reactie:
Nog niet....
en Acanthus dus niet meer...

Iedereen die zich ingeschreven heeft voor de nieuwsbrief weet precies wanneer we open gaan.
Onderaan op de homepage kun je je via deze button voor de nieuwsbrief inschrijven.KLIK DUS HIER

Mac 22-08-20 20:53:53

Er,is hoop https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2020/08/21/grootste-parenclub-van-de-benelux-vanavond-weer-open/


Reactie:
Om vervolgens na 2 dagen weer te hebben besloten weer te sluiten...vanwege te grote drukte
KLIK HIER
Best zielig, want ze zullen veel ingekocht hebben en dus nu weer een sluiting...

nico 22-08-20 18:53:43

Hoi,Ik lees hier niet echt alle berichten, en als dit al besproken is, mijn excuses. Ik begrijp niet goed waarom de club gesloten blijft, ondanks het feit dat er geen verbod op opening meer is. Andere clubs in Belgie gaan gewoon weer open.....


Reactie:
We blijven nog dicht omdat we onder discotheken, seksclubs en een ook onder horeca vallen en wij niet allerlei regels willen moeten volgen die ook wel wat raar zijn, in mijn ogen. In de bar, 1,5 meter afstand, niet aan de toog blijven hangen en een mondkapje op en in de erotische ruimtes mag dan weer alles zonder bescherming (in dit geval van de mond...) Hoe zit het dan met de sauna en het bubbelbad.
Dus wat levert dat dan op? Qua besmettingen etc.
Discotheken en danscafés mogen nog niet open.

Dan zie je nu ook in Cap d'Agde..meer dan 100 besmettingen getest op één dag. Op de terrassen/restaurants afstand en in de (seks)clubs of bars mag ineens weer alles en zijn er helemaal geen restricties. Het is gewoon een kwestie van uitstellen totdat er minder besmettingen zijn, duidelijke regels etc.
Verbod of geen verbod....Het is een bewuste keuze..voor de veiligheid van de gasten en die van onszelf.
Natuurlijk willen we graag open maar het is nog te vroeg....
En dan ook nog het moeilijke gegeven zoals in de provincie Antwerpen en in Brussel: Ben je daar geweest dan moet je 10 dagen in quarantaine. En veel van onze gasten komen daar vandaan.
Zal allemaal wel meevallen, maar toch?
Kortom: te veel onduidelijkheden voor een ieder...

Daarbij: moet je als club zo open willen en als gast zo naar een club willen?
Controle kunnen verwachten, maar vooral de angst voor besmettingen en dat wij politieagent moeten spelen of de gasten onderling?
Nee, dus...
Dus helaas nog geduld.
Dan is de hele ongedwongen geile en relaxte sfeer toch helemaal foetsie?

B. vr. 20-08-20 16:46:15

Dat een gastenboek van een club als deze
geen platform moet worden om politieke discussies te voeren, helemaal mee
eens. Maar de sterke meningsverschillen
en soms regelrechte dwaasheden die hier geopperd worden, bevestigen dat wij in
minder moeilijke tijden (vroeger), en ook misschien binnen onafzienbare tijd,
in onze algehele glorieuze geilheid vaak lagen te rollebollen en straks zullen liggen
rampetampen met mensen die we in een andere context en op een andere plek
mogelijk niet eens in onze buurt zouden verdragen. Hier ga ik verder niet op in want …

… ik godin, godvergeten teef, met de
jaren steeds minder aanbiddelijk doch nog altijd engelachtige slet en liederlijke
huismoederhoer, wil straks zien hoe jullie pikken zich rechten en voelen hoe al
die lullen een na een en soms tegelijk mij penetreren, ku kut kedeut, …

… dus stop met zeiken, anders verlies ik
mijn GOESTING …

… en indien jullie het toch niet kunnen
laten: straks is er een vaccin en dan, hoe je ook je best doet om het te
negeren, zal de klimaatsverandering nog harder toeslaan dan het coronavirus. Sssssssccccchhhhtttt…

Wij, in al onze goddelijke gekheid,
verlangen tot het weer “normaal” wordt!?
NORMAAL: What’s in a fucking word?


Reactie:
En nu zeg ik : Amen!
Heerlijk bericht! Spijker op zijn kop!
En heel erg club gerelateerd...
En inderdaad: straks maakt het niemand meer uit met wie hij/zij op de matrassen belandt, welke mening die persoon heeft over welk thema dan ook in de wereld...als het maar lekker, bevredigend, gezellig en geil etc. is.

P.S nu AJB niet een discussie starten over de klimaatverandering of het misschien verplichte vaccin ofzo

Een mooie quote vind ik: Normaal doen...daar word je pas echt gek van

Gerry (Antwerpen 19-08-20 16:55:01

Beste B en A,

Ik moet jullie volledig gelijk geven. Ik ben inmiddels ook eeeachtr gekomen dat er ook een andere kant van het verhaal is. Ieder persoon wat sterft is zeker heel erg. Aleen is het zo dat binnenkort misschien wel de ecenomie gaat crashen. Het probleem wat zich dan gaat voordoen is niet te overzien. De gezondheidszorg is dan niet meer betaalbaar en dan speelt zich een horror scenario af. Jammer dat de grote groep onder mensen enkel corona ziet en alles geloof wat de media hun vertelt. Ik hoop op een wonder een hoop dat sommige mensen verder kijken dan hun neus lang is.

Groetjes Gerry


Reactie:
Als je inderdaad de media volledig gelooft...tja?? Dat is ook mijn mening....en niet alleen in deze Corona periode...maar van een ander persoon zal daar weer heel anders over denken.
We zijn het er gelukkig wel allemaal over eens dat we allemaal hopen dat we snel weer 'terug naar normaal' kunnen....
Dat is het belangrijkste!

En....nogmaals: hierbij wil ik het graag laten en ik plaats niets meer wat niet club gerelateerd is. Een gastenboek van een club voor geile mensen die smart wachten op de geile en gezellige tijden moet niet op politiek gaan lijken, toch??

Bente 16-08-20 21:52:52

@hilde: Amen!


Reactie:

A&E 16-08-20 12:58:36

Beste B en a als je hier de oproerkraaier wil uit hangen en de mensen tot actie oproepen, niemand hou u tegen de een geen mondmasker te dragen en zo op straat te lopen. maar als ze spreken van een boete van 250€ trek je snel je kak weer is. volgens mij heeft heh virus uw Herens aangetast. en wat de club betreft den dat ze de juiste beslissing zullen nemen op gesloten te blijven of open te doen. ieder uitbater van een zaak zou graag open doen maar zeker geen dode klanten op hun geweten hebben. en wil je echt terug het club gevoel hebben zet uw woning open voor zij die willen komen er zullen voldoende mannen willen komen waar her goede verstand niet op de juiste plaats zit en enken denken aan sex. zou zeggen hou het gezond.A&E


Reactie:
Iedereen heeft recht op zijn/haar mening, toch? Jullie, B en A en ik ook.
Vrijheid van meningsuiting....of het moet aanvallend of beledigend worden want dan plaats ik het niet.

Een mening is nu eenmaal ALTIJD subjectief en dus laten we het er op houden dat iedereen graag wil dat alles weer 'normaal' wordt. Dat we allen weer blij worden, in de club, buiten de club..overal!
Wat we daar voor moeten doen of wat je ook gelooft...feit blijft dat we nog niet open mogen en de meeste clubs zich hier aan (willen) houden en dus we niets anders kunnen doen wachten, de maatregelingen opvolgen en hopen!

Maar laten we alsjeblieft allemaal lief zijn tegen elkaar...zeker nu in deze periode die voor iedereen moeilijk is: bijvoorbeeld voor mensen die COVID-19 hebben gehad, mensen in hun omgeving kennen die het hebben/hadden, mensen die hun baan verliezen, mensen die er niet in geloven of kritisch zijn, mensen die het psychisch heel zwaar hebben deze periode, of mensen zoals B en A schrijven., waarvan 'de leuke gezellige en mooie club zoals deze' niet mogen openen. En dan vergeet ik nog zoveel mensen en redenen.
Zoveel mensen...zoveel meningen, toch?

Laat het hier alsjeblieft geen discussie-platform worden. Daar zijn er al zoveel van en het is net als met zwarte piet discussie: je komt er niet uit.
Hoeft ook niet!
Het enige wat we toch allemaal willen is dat we elkaar weer allemaal in o.a Club Goesting kunnen zien om een leuke, geile en gezellige tijd te hebben?

Dus nu staat het 1-1 : één voor en één tegen.
En verder hoop ik gewoon dat we het hierbij kunnen houden....
En...dat we elkaar weer snel kunnen zien!

B en a 15-08-20 16:48:11

Beste club en lieve leden,
Terwijl jullie verder aan het lijntje gehouden worden met de zoektoch naar zoveel mogelijk “besmettingen” zonder zelfs ziekte of enig symptoom, worden we lekker slaafs vastgehouden met behoorlijke beperking in onze vrijheid, terwijl niemand nog aan dit afgezwakt virus sterft of zelfs in het ziekenhuis bekandt, ook het aantal besmettingen van 1 op 21 geteste personen is een pak lager dan de 1 op 3 van in maart. onterecht zitten we allemaal thuis, ook van leuke gezellige clubs zoals deze, want “besmet” zijn is blijkbaar een heuse doodzonde, ook al betekent dit zonder ziekte niets...gaan jullie blijven slaafs toekijken hoe jullie aan het lijntje worden gehouden en niks meer mogen van the likes als pulleke Van Ranst die graag nog wat via de mainstream media wat extra in de bevolking pompt om zo meer en meer vrijheden op te geven? Of gaan we hier wat tegen doen zodat mooie zaken als deze een kans op overleven hebben? Tijd voor verzet, leve onze vrijheid, leve de kleine zelfstandigen en mooie clubs als deze. Time to act and love! See you soon!

Mac 08-08-20 16:43:04

Nu is het erg aan het worden, ik droom nu ook al van de degoesting! Voorval van de geilheid en de sfeer die er altijd hangt! Hopelijk nog heel even volhouden ....


Reactie:
Erg? Ja, aan de ene kant wel! Maar aan de andere kant: lekker gedroomd?

Samantha TV 31-07-20 11:23:40

Samantha mist ook de lekkere geile bi-middagen met al die hete mannen en natuurlijk Chica. Kan bijna niet wachten op de tijd dat we elkaar allemaal weer lekker mogen verwennen.. xxx tot dan, stay safe!

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage