Tom 30-01-23 14:04:57

Hoi na een paar keer de huisdames eens verwend op een maandag wil ik graag eens op een dinsdagmiddag komen daar ik bi ben en al eens een pik wil afzuigen. Wat kan ik verwachten morgen? Bikoppels ,gays of zoals bigasten zoals mij? Oja travestietjes?Kon vandaag niet dus ga mijn zaad sparen voor morgen....dark room lijkt me spannend....

J & A 30-01-23 13:13:28

Nog een koppel erbij. toch wel genoeg mannen, he voor deze lekkere dames?


Reactie:
Ik tel zo snel al 10 dames/koppels....dus niet vechten, hè?

Bart89 30-01-23 12:34:13

Wow, heerlijk veel stellen en ook single ladies! Ik kom er ook aan! Gaat een topmiddag worden!

Eric en katrien 30-01-23 12:32:38

We komen eraan

Vic 30-01-23 12:16:09

Vraagje, Hilde ???? Mag er in de jacuzzi geneukt worden? - Mèt behoud condoom èn zaad natuurlijk - Vic Ps : Weet immers dat pomp niet erg tuk is op verloren rubber ????


Reactie:
Ja, dat mag....maar dan inderdaad zonder condoom.

Het maakt het filter/pomp kapot, reparatie kost iedere keer een vermogen en op een gegeven moment is het hele systeem gewoon kapot. De vraag is dan of er nog een nieuw bad gaat komen.
Zaad maakt niet zoveel uit....dat wordt in no time weg gefilterd.

Maar het is niet echt zo goed voor de vagina, om het maar netjes te zeggen.
Sowieso wordt alles heel stroef...komt er water mee naar binnen.

We maken het even technisch, maar hopelijk zorgt dit er voor dat mensen wat beter na gaan denken over seks in het bad, ook voor hun eigen veiligheid.

Het bad wordt door ons en ook nog eens constant automatisch gemeten (en dan nog elke week door een professioneel bedrijf die nog meer dingen meet, biocarbonaat, kiemgetallen en nog zoveel zaken waar ik jullie verder niet mee ga vermoeien)

Om de zoveel minuten komen er dus chemicaliën in die de binnenkant van de vagina /baarmoeder niet echt leuk vindt.
Denk aan chloor, zwavelzuur (voor de juiste PH en dat is een andere PH dan de binnenkant van een vagina...en die gaan dan 'vechten') en vlok (dat is spul om de menselijke huidschilfers, bacteriën enzo op te doen lossen, of als er iemand in het bad plast)

Het bad is dus zo, zo ontzettend schoon dat seks erin de binnenkant van het lichaam verstoort. En je juist infecties er door kan krijgen als je het niet gewoon als jacuzzi gebruikt. Zoals je ook niet in een gewoon zwembad het water moet opdrinken bijvoorbeeld.

Nee, dit is geen geil verhaaltje, maar wel de waarheid.

George 30-01-23 11:30:45

Beste Hilde, Team en lieve clubgangers.Baal als een stekker omdat ik mij voorgenomen had vandaag te komen maar gisteren met sporten geblesseerd geraakt en kan nu geen autorijden. Zeer jammer want had graag na lange tijd met de mooie girls willen bubbelen en geilen met het nodige vocht want mijn broek zit vol met de juiste goesting.Hoop jullie mogelijk volgende week te treffen


Reactie:
Zielig! Beterschap....en tot snel...

Jurgen 30-01-23 10:51:46

Ik overweeg om komende donderdag voor de eerste keer naar jullie club te komen. Heel erg benieuwd


Reactie:
Dan zijn we de avond open...

Teresa 30-01-23 10:27:51

Lieve schatten. Het is een zeer mooie club. Maar doe alstublieft eens iets aan de website. ???? Het is waanzinnig slecht te bekijken op een smartphone. De kalender is een boeltje en het staat vol schrijffouten. Gewoon eventjes uitbesteden. ✌️????❤️

Herve 30-01-23 09:13:56

Ik ben al 2 maal op maandag naar de Hete Huisvrouwen namiddag geweest en heb me telkens goed geamuseerd.
Echter ben ik al een tijdje benieuwd naar de Let It Be namiddag. Ik heb hier totaal geen ervaring mee, maar wil het morgen graag eens proberen. In het begin zal ik allicht wat afwachtend zijn. Vat het niet als desinteresse op maar eerder als iemand die niet helemaal goed weet hoe eraan te beginnen. In alle geval kijk ik er naar uit en hopelijk wordt het net zo leuk als de "gewone" dagen.


Reactie:
Het is een super geile maar ook een gezellige dag, dus het wordt vast net zo leuk! En voor zowel beginnende, nieuwsgierige bi heren/travjes als de meer ervarene...
Er komen ook vaak koppels.

Voor iedereen: Voor de maand februari geldt: Aankondiging op het gastenboek op maandagavond: Jullie betalen maar 20 euro i.p.v. 30!

adam 30-01-23 09:13:36

wat een heerlijke geile bende gaat dat worden. met al die geile leuke girls hieronder. ik kom zeeeeeekkkkeeeeer vanmiddag. lekker geilen en bubbelen.

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage