Geert 11-03-21 13:16:53

Ja jenste,vrouwtje was altijd een topper
????????????


Reactie:
En zeker en vast nog altijd..dus IS een topper!

Jenste 04-03-21 08:12:02

Hey wij2 alles ok met jullie? Ik heb hier ook zo een geil sletje die harde grote pikken wil. Maar ik denk dat de heren nog meer naar onze sletjes verlangen.
Ik kijk ernaar uit om al die ladingen van die volle zakken over mijn sletje haar grote tieten te zien spuiten. Het leuke gekreun van ontladingen wanneer je in de gangen loopt mmm zalig. We wachten vol ongeduld af en ondertussen blijven we braaf w8en.
Grts jenste

Ben 03-03-21 21:56:21

Het is bijna zover Club goesting gaat weldra open, heb er erg veel zin in, en heb al goed getraind ben nu 9 kg afgevallen nu zullen de vrouwtjes me zeker nog meer aanranden haha tot weldra weerzien lieve mensen van Club goesting xxx


Reactie:
Het is bijna zover? Ik hoop met je mee, maar vrees van niet!

wij2 21-02-21 21:38:01

mmm mijn geile rondborstige blonde slet verlangt er al naar om lekker met die grootgeschapen lullen te spelen in de gloryholle ruimte .Dus mannen hou nog ff vol.

robert 17-02-21 08:33:53

allereerst maar het slechte nieuws, de Belgische regering heeft besloten het reisverbod nog teverlengd tot 1 april
het goede nieuws is dat in Belgie vanaf 1 juni een waarborg door de regering is afgegeven, zodat mogelijk club goesting en overige clubs en evenementen door kunnen gaan!! Ja er komt licht in de tunnel


Reactie:
Elk lichtpuntje is er eentje!

Club Goesting Hilde 12-02-21 22:05:24

Rood licht, oranje licht...een beetje groen licht en een zonnetje en hoop aan de horizon?

Helaas is en blijft alles nog steeds zeer onduidelijk wanneer we al onze vaste en nieuwe gasten weer mogen verwelkomen.
Maar ooit komt de tijd dat we het zeker weten, er meer duidelijkheid is.
En zoals ik het nu begrijp gaat het dan dringen worden.
Dat is een waanzinnig mooi vooruitzicht voor zowel jullie als voor ons.

Maar willen jullie exact weten wanneer dit groene licht er gaat zijn?
Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte van alles ontwikkelingen.

Dat kan via de buttton op de homepage onderaan.Wil je op de hoogte worden gehouden van de opening of ander nieuws over de club?
Onderaan op de homepage kun je je via deze button voor de nieuwsbrief inschrijven.KLIK DUS HIER
en scroll naar beneden.

Graag tot het groene licht!

Groetjes van het hele Goesting team!

Ben 03-02-21 14:14:21

Bijna 1 jaar niet in jullie club goesting kunnen komen het word erg moeilijk nu, heb zoveel Club Goesting! Maar denk dat er binnen een paar maanden wel een positief bericht gaat komen en dan ben ik de eerste die aan je deur zal staan want jullie hebben de Beste Club Goesting Van Belgie!


Reactie:
Ja, over iets meer dan een maand is het alweer een jaar! Toch lijkt het gelukkig minder...
Beste club! Wow, wat een mooi compliment. Het regent hier en via de mail complimenten en dat is en blijft zo fijn! Iedereen wil als eerste voor deur staan...dat wordt echt met reserveringen gaan werken.
Maar nogmaals: zo fijn om te horen dat jullie ons nog niet vergeten zijn. Wij jullie ook zeker niet! Dus het wordt zo fijn om elkaar weer terug te zien! Veel bijpraten maar vooral voor alle klanten veel geile ongedwongen seks! Het zal zeer zeker het wachten meer dan waard zijn!!
Nog even volhouden iedereen!
Liefs van het hele Goesting team!

Linda 22-01-21 18:44:22

Fijn om positieve goesting-klanken te horen
Hartelijks
Linda


Reactie:
Helemaal mee eens...eens een keer niet over C.

Erik 20-01-21 14:24:44

Hallo in eerste plaats mijn beste wensen voor 2021 alles wat ik jullie wensen kan maar vooral een goede gezondheid. Ik zal nooit mijn eerste keer vergeten in jullie club ik ben meer van het kijken als van het doen maar uiteindelijk deed ik steeds mee. Zo veel geile actie. Altijd met het volle respect. Ook dikke pluim naar de uitbaatster altijd vriendelijk nooit niks teveel. Ook het personeel achter de bar in de ruimtes alles pik fijn. Het is mij zeker waard om 1u te rijden hopelijk kunnen we eind appril weer en zal ik ook weer met volle goesting langs komen. Samen nog effe vol houden en erna beleven we heel veel plezier dikke knuffel iedereen en tot gauw xx

Ik kwam op maandag en soms vrijdag


Reactie:
Pik fijn en piekfijn dus? Fijn om te horen al die complimenten en ja, eind april zou een mooie tijd zijn om te mogen openen! Ik hoop met je mee en voor jou ook een mooi 2021!

San 19-01-21 13:58:10

Is het misschien een idee om alvast kaartjes te verkopen voor het grote openingsfeest(en) die er zullen komen zodra het weer kan.
Voordeel voor de bezoeker is dat die verzekerd is dat die er bij kan zijn want vol is vol, en voor de club inkomsten om deze periode uit te zingen.


Reactie:
Op zich een leuk en lief idee..maar we hebben helaas nog geen idee hoe we uiteindelijk open mogen, met of zonder verplicht vaccin, sneltesten aan de deur, met een beperkt aantal klanten etc.etc.
Dus heel moeilijk om daar een prijs etc. op te kunnen plakken.
De prijzen zullen sowieso wel iets omhoog moeten...tijdelijk of voor misschien voor langere tijd..maar hoeveel? Ook nog geen idee van...
Voor een later stadium met meer duidelijkheid zeker een optie die wij ook al overwogen hebben.
Maar nogmaals: lief dat je zo meedenkt. Alle hulp is welkom!

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage