Rimo en Ae 27-04-20 22:24:25

Hoi,
Als jullie terug open gaan, zijn wij er graag weer bij.
Lieve groetjes
Rimo en Ae


Reactie:
Dag Rimo en Ae,

En wij hebben jullie er graag ook weer bij!

Net als al die leuke, lieve en geile koppels/dames en heren die al zovele jaren trouwe en vaste klanten zijn, maar ook zeer zeker natuurlijk ook de nieuwe mensen die de club net hadden ontdekt en het zo naar hun zin hadden!

Ik krijg veel goede en leuke, spannend ideeën per mail gestuurd voor als de gewone horeca open mag met de verplichte maatregelen/afstand.
Zoals iemand schreef: Ik denk bijvoorbeeld aan een exhibitionistische-voyeuristische avond?, een social distancing klaarkom avond? Als het niet voluit kan dan maar iets lichters, want ik mis de vele ondeugende vrienden en vriendinnen van Goesting.

En zelf heb ik er gelukkig al een aantal. Maar alle uitvoerbare ideeën zijn meer dan welkom. Daar zouden best wel eens hele kinky fetisj en/of spannende middagen/avonden door kunnen ontstaan?
Alleen al fantaseren er over kan leuk zijn?
Mag op het gastenboek of per mail. Maar nogmaals: super fijn dat iedereen zo meedenkt en zoveel mensen hun vaste stekkie zo missen!

En wij missen jullie natuurlijk! En de gezellige gemoedelijke sfeer.

Laten we allemaal hopen dat er snel een betrouwbare sneltest komt, die voor 100% betrouwbaar is en al na een uur dat je besmet bent je het kan testen. Want zou veel mogelijkheden bieden. Maar het fijnste zou natuurlijk zijn dat het gewoon verdwijnt..maar zo naïef en hoopvol kunnen en mogen we, vrees ik, niet zijn!

Club Goesting Hilde 23-04-20 12:58:19

Dag iedereen,

Dit is een standaard berichtje omdat ik er zoveel krijg, wat super lief is, maar de strekking van de berichtjes/mailtjes komt op het zelfde neer: Jullie wensen ons allemaal succes, liefde ,gezondheid etc.
Heel fijn om zoveel steunbetuigingen te krijgen! Zowel per mail als op het gastenboek.

Wij wensen jullie natuurlijk ook veel gezondheid/sterkte met alles en hopen ook echt dat er in de nabije toekomst beter nieuws is/komt..of in ieder geval misschien een datum, periode dat we gewoon weer open mogen om jullie allemaal te begroeten!
Misschien met enkele opgelegde maatregelen maar dat zien we dan wel weer. Er zijn veel manieren om toch open te kunnen als de horeca eenmaal open mag maar dan wel voorlopig misschien op een aangepaste manier.
Velen van jullie missen ZEKER niet alleen de seks, maar ook het sociale contact, de leuke en fijne gesprekken of gewoon de locatie..
Even weg uit de echte wereld en een middag/avond ontspannen op wat voor manier dan ook!
Een ieder van ons is nog gezond, geen klachten gehad en het gaat naar omstandigheden met iedereen goed. Hopelijk geldt dat voor jullie ook!

Ook ontvang ik nu bijna dagelijks uitgebreide mails (van vooral heren) met allerlei geile fantasieën in detail beschreven, vragen over verlaagde inkomprijzen na de Corona, ‘slimme’ voorstellen over bijvoorbeeld een gigolo website of een datingsite van de Goesting (??), leuke maar ook dramatische levensverhalen, masseurs die zich aanbieden, mensen die gratis inkom vragen voor de eerste keer dat we weer open mogen...omdat het financieel niet goed gaat met ze etc. En dan nog van ‘dames van plezier’ die zich massaal aanbieden ondanks de corona’. Dat laatste vind ik echt nog wel het....nouja, laat ik maar niet zeggen....

Ik ga deze mensen niet (persoonlijk) beantwoorden. Sorry, maar:
Ten eerste heb ik zo druk met allerlei kwijtscheldingen, opschortingen van betalingen en alles goed voor het personeel en mezelf te regelen dat ik het drukker dan ooit heb..en daarbij..mijn hoofd staat er niet naar om dit soort mailtjes nu te beantwoorden.
Want wat heeft het op dit moment voor nut?
Laten we eerst maar eens afwachten hoe en wanneer we ooit open mogen. Want dat is het belangrijkste, toch?

Dus..nogmaals: Lief van jullie allemaal die mailtjes, doet mij/ons goed! Blijf zelf ook gezond...houd de geile Goesting, geniet ook van het mooie weer en ook van wat deze periode voor positiefs kan brengen! Want het is niet alleen maar negatief!

Groetjes van Hilde en het Goesting team!

Filip 21-04-20 23:00:57

Als Bi-man merk je pas wat je mist als het het niet meer is zoals een lekkere namiddag met Chica.Hopelijk komt het snel terug.

A & M 14-04-20 11:48:03

Hallo daar Hilde en iedereen uit Club Goesting. In deze tijden komt men maar al te goed tot het besef wat wij allemaal missen nu de club noodgedwongen dicht blijft en wij allemaal onze 'goesting' dienen te missen. Hopelijk is deze nare periode zo spoedig mogelijk achter de rug, zodat alles weer zijn normale gang kan gaan. In ieder geval wensen we jullie bij deze veel sterkte en volharding toe. We kijken er reikhalzend naar uit wanneer alles weer ietwat in zijn normale plooi valt (alhoewel we vrezen dat dat nog wel wat tijd in beslag zal nemen). Sterkte en hopelijk weer tot binnenkort !


Reactie:
Jullie, net als alle anderen die ook per mail ons een hart onder de riem steken, bedankt voor jullie opbeurende mailtje.
Ja, je weet pas wat je mist als het er niet meer is, hè?
Zoals de Dijk zo mooi zingt: een man weet pas wat hij mist als ze er niet is!
Veel van onze klanten voelen het natuurlijk ook een beetje andersom: Noodgedwongen alsmaar bij hun vrouw thuis zitten.

Maar het komt vast allemaal goed...misschien wel en hopelijk eerder dan ieder denkt of voorspelt?
Het is niet alleen voor ons natuurlijk een nare tijd, maar voor een ieder.
Wat ziet de wereld er ineens anders uit!

Maar het heeft ook voordelen: mensen gaan elkaar meer helpen, waarderen elkaar of dingen meer, nieuwe hobby's ontstaan, mensen worden inventiever etc.etc.
En als het dan eenmaal zo ver is dag we open mogen dan moeten we misschien wel met reserveringen gaan werken?

De opening...wanneer die ook is..zal op een zaterdag zijn. Dan maken we een speciaal feest van!

En dus..tja, geduld, geduld! En allemaal voorzichtig zijn en je zoveel mogelijk aan de opgelegde regels houden. Des te sneller is dit hopelijk allemaal voorbij.
Iedereen sterkte, niet alleen mensen met eigen (horeca)zaken, maar ook mensen die in hun dichte omgeving meemaken wat Corona nu precies inhoudt
Dus zoals ik hieronder al schreef: Allemaal braaf zijn!

Koppelveertigers 12-04-20 15:48:09

We willen bij deze even de grs doen aan iedereen en nog bedanken voor de leuke momenten, hopelijk snel betere tijden, nu beseffen we wat we missen, vele groeten aan Hilde en het team.x en hopelijk tot snel Anne & P


Reactie:
Ja, hopelijk komen die leuke momenten weer snel! Dank je wel voor jullie lieve berichtje.
Allemaal 'braaf' zijn en die anderhalve meter afstand bewaren en daardoor hopelijk snel helemaal geen afstand meer! Tot ziens!

Tom 05-04-20 14:23:07

Kunnen we als alternatief geen gebruik maken van de site...... om wie wil voor de webcam elkaar toch te ontmoeten?


Reactie:
Dag Tom,

Het adres van de site heb ik weg gehaald. Er zijn genoeg andere chatsites of webcamsites als mensen elkaar willen 'ontmoeten'

Vera 03-04-20 18:50:58

Lieve Chica wij wensen jou een gelukkige verjaardag . We gaan dit later uiteraard met veel toeters en bellen vieren. Maar eerst moeten we over corona zegevieren.
Vele dikke knuffels en zoenen van Vera en Willy

rinus 02-04-20 18:45:50

ik mis mijn maandelijkse donderdagavond


Reactie:
Wij, team Goesting, onze wekelijkse...
Sterkte en hopelijk tot snel..binnenkort of over een tijdje!

Chica 31-03-20 12:39:55

Hey mijn lekkere bi-mannen , ik wil toch een bericht op het gastenboek schrijven , ik mis de lekkere geile bi- middagen , en zeker mis ik jullie x ik hoop dat we snel weer aan de geile bi-middagen kunnen beginnen ! Grtz en volg de regels van de veiligheid en dan kunnen we snel weer genieten in onze superclub (club goesting ) tot snel , grtz jullie sexy geile Chica xxx

sdm 30-03-20 11:44:31

Leuke nieuwe site : ......


Reactie:
Site verwijderd....

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage