Shirley Huisman 17-06-18 10:53:38

Hallo Henk,
Gisteravond zijn we even met je opgelopen tijdens de Midzomernachtwandeling bij Hulshorsterzand. Mijn vriendin en ik vonden dat erg leuk. Zou je mij wat mooie filmpjes kunnen sturen, zoals je voorstelde?
Hartelijk dank voor je enthousiasme voor de natuur. Shirley en Eline


Reactie:
Beste Shirley en Eline,
Aan jullie verzoek wil graag voldoen. Helaas wordt mijn mail aan jullie geweigerd.
Controleer even jouw mailbox en/of stuur aub een mailtje naar info@henkdik.nl of bel even naar 06.1728.2462.

Met vriendelijke groet,
Henk Dik.

Esther en Gertjan 14-05-18 11:30:01

Hallo Henk,
Bedankt voor de fijne avondwandeling op donderdagavond 3 mei. Het was een zonnige dag geweest en het werd een mooie wandeling door het fantastische bos bij de Zwarte Boer. Met jouw informatie, humor en enthousiasme erbij hebben we in een kleine groep een fijne wandeling gemaakt. Ook leuk dat we grazende wilde zwijnen gezien hebben.
Groet Esther en Gert-Jan


Reactie:
Beste Esther en Gert-Jan,

Leuk dat jullie er waren. De laatste tijd zien we meestal wel zwijnen. Helaas zal dat per 01 juli weer veel moeilijke worden. (start van de zwijnenjacht) De dieren worden dan onmiddellijk weer veel schuwer.
Hopelijk zien we elkaar weer terug op de prachtige Veluwe.
Met vriendelijke groet,
Henk.

Nol en Trees Zaal 11-05-18 16:59:36

Beste Henk, op zaterdagmiddag 5 mei hebben we met het voltallige gezin (14 personen) een prachtige natuurwandeling gemaakt, onder jouw leiding. De inleiding vooraf was voor jong en oud erg interessant en ik kan namens ons allemaal spreken: het was een zeer plezierige en leerzame middag. Door omstandigheden kozen we voor de middagwandeling, waardoor geen grote dieren te spotten waren. Als we nog eens in de regio zijn gaan we alsnog ook voor een avondwandeling kiezen. Bedankt namens allen en tot ziens, Trees.


Reactie:
Beste familie Zaal,
De prettige sfeer in de familie deed ook mij goed. Het was een fijn evenement.
Hopelijk blijven de mooie herinneringen nog lang hangen. Voel je altijd welkom.
Met vriendelijke groet,
Henk Dik.

Rita en Gerda 23-04-18 18:37:26

Afgelopen vrijdagavond een plezierige wandeling gemaakt met Henk, in het Leuvenumse Bos. Het was een prachtige, windstille avond, na een zomerse dag! Voor ons allebei, wandelden we door een voor ons onbekend, prachtig stuk natuur en kregen we op een fijne manier uitleg. Henk, nogmaals bedankt!


Reactie:
Bedankt Rita en Gerda, bedankt voor de reactie. Het wat inderdaad gezellig. Zijn de foto's nog gelukt van de negen zwijnen die we zagen?
Groet jullie, Henk.

Marieke 23-04-18 13:16:56

Afgelopen weekend hebben m'n dochter 5 jaar en m'n nichtje 7 jaar en ik een wandeling gemaakt met Henk in het Leuvenumse Bos. Prachtige natuur waarbij we een leuke interessante uitleg kregen. De meiden zijn normaal erg druk met z'n tweeën maar hadden nu toch 2 uur lang goede aandacht en stelden goede vragen! In de auto zeiden ze gelijk dat ze nog een keer willen gaan!
De sporenkaart en het zwijntje zijn mee naar school om daar ook enthousiast te vertellen over de natuur.
Bedankt!


Reactie:
Hoi Marieke,
Je bent als moeder fantastisch bezig om jouw kinderen enthousiasme voor de natuur mee te geven. Wat weten ze al veel, ongelooflijk... De quiz voor de kinderen komt er aan. Graag tot ziens.
Groet je, Henk.

Vincent Wouters 08-03-18 16:41:13

Beste Henk, onlangs maakten wij met jou een wandeling vanuit "De Zwarte Boer" die veel indruk maakte en waarbij we een interessante conversatie hadden over de jacht op zwijnen genoten van heerlijke chocolademelk mét slagroom na afloop! Ik zag jouw verhaal over de jacht bevestigd worden in het dagblad Trouw van donderdag 8 maart j.l. in een artikel van Jozef Keulartz (milieufilosoof en meer) over wildbeheer op de Veluwe onder de titel: Wild op de Veluwe is slechter af (dan in de Oostvaarder plassen). Misschien heb je het al gelezen, maar ik wilde je het toch meedelen. Graag tot ziens, Vincent Wouters.


Reactie:
Dank je Vincent. Toch zijn het deze zaken die men graag "onder de bladeren" veegt.
Met zachte maar duidelijke aandrang wordt mij te kennen gegeven dat zo te willen houden...De krant met artikel: https://www.trouw.nl/opinie/wild-op-de-veluwe-is-slechter-af-dan-in-de-oostvaardersplassen~a7087a8c/ kan toch door iedereen gelezen worden.
Nogmaals bedankt, tot ziens.

Henk en Nel de Groot 18-11-17 14:01:46

Hallo Henk, 17 november hebben wij een prachtige wandeling gemaakt vanaf DZB. Vooraf en tijdens de route vertelde je allerlei interessante dingen over de natuur. Sommige waren nieuw voor ons, dus weer wat bijgeleerd. Zijn zeker van plan om nog een keer een wandeling te boeken. Hartelijke groet en tot een volgende keer. Henk, Nel en Patrick de Groot.


Reactie:
Beste Nel, Henk en Patrick,
Het bos is altijd weer anders, alle jaarseizoenen steeds weer de moeite waard. Voel je altijd welkom.
Graag tot ziens.

Ida 25-09-17 10:23:31

Echt de moeite waard om met Henk op stap te gaan. Heel prettig om uitleg te krijgen, maar ook stukken in de schemer in stilte te lopen. Met meer kans om wild te zien. Een prachtig stuk bos ook. Misschien een tip: vraag deelnemers om geen parfum, after shave e.d. te gebruiken. Dat was het enige minpuntje: een dame met sterke parfumgeur...


Reactie:
Beste Ida, dankjewel voor de lovende woorden. Op mijn site, in uitnodigingen, overal vraag ik mensen om geen geurstoffen te gebruiken. Zij die dat wel doen benadelen ook de anderen van de groep, immers de dieren zullen ons nóg eerder waarnemen dan wij hun. Graag tot ziens.

Bob kortebos 24-09-17 11:52:59

Afgelopen vrijdagavond een schemer loop geboekt bij Henk samen met mijn vriendin. Goede introductie van Henk wat wij konden verwachten en wat er zoal in het bos te vinden is. Zeer mooie wandeling mogen ervaren onder deskundige begeleiding van de gepassioneerde Henk. Echt geweldig hoe hij verteld over het wel en wee in het bos. Een absolute aanrader voor de natuur en dier liefhebbers. Henk nogmaals hartelijk dank en de groeten uit hoorn, dus niet Uithoorn 😜


Reactie:
Dag Bob, dankjewel voor de leuke reactie. Het bos is nu snel aan het veranderen. De zwijnen vullen zich met de eikels en dra de beukennootjes. 'sAvonds horen we het burlen van de herten. De kleuren van het bos veranderen deze week per dag. Práchtig. Voel jullie altijd welkom.
Vriendelijke groet, Henk.

Anne-Marie 20-07-17 21:11:02

Ha Henk,
Veel dank voor jouw bijdrage aan een bijzonder geslaagde familiemiddag in Ermelo ter gelegenheid van mijn verjaardag. Het was erg leuk de lunch te combineren met de wandeling onder jouw bezielende leiding waar iedereen - onze neefjes en nichtjes voorop - bovendien veel van opgestoken hebben!
Hartelijke groeten uit Malmö, ook van Jirko, Anne-Marie.

1 2 3 4 5 > >>
Terug naar homepage
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!