Marjan van der Hoeven 15-08-19 22:36:01


We hebben vanavond genoten van de wandeling! We liepen langs het prachtige landhuis van de familie Sandbergen, een wens van mij kwam uit! We hebben een roofvogel, hindes, zwijnen, das en reeën gezien, wat een voorrecht om de dieren zo te spotten! Dank voor je uitleg en goede begeleiding! Groeten en zeker terugkomend!Marjan

Ciska 02-06-19 18:06:33

Wij hebben nog lang nagepraat over onze schemerwandeling (31 mei 2019)
Wat was deze wandeling bijzonder vooral jouw introductie sprak ons enorm aan.
De passie voor de natuur en jouw kennis daarvan hebben wij zeer gewaardeerd.
Mensen ga toch vooral op stap met Henk ook heel leuk om met kinderen te doen. Dank je wel en tot ziens,
Astrid, Marian, Gemma en Ciska

Rianne & Karel 31-05-19 20:09:47

Gisteren (30 mei 2019) hebben wij met Henk een mooie schemerwandeling gemaakt. We hebben ervan genoten. Het was leuk, leerzaam en we hadden het geluk dat we een aantal reeën en zwijnen hebben gezien (dat weet je immers nooit van te voren)!

Mirjam & Jan 26-05-19 20:27:37

Vrijdag (26-05-2019) zijn we met Henk meegegaan voor een schemerwandeling. Het bleek een goede keuze! Het begon met een presentatie met mooie natuurfoto’s en enthousiaste toelichting. Gevolgd door een afwisselende wandeling onder leiding van een gids met een grote passie voor de natuur die je op diersporen wijst die je zelf nooit zouden zijn opgevallen. We hebben het geluk gehad kleine zwijntjes en twee hindes te bewonderen. We hebben het als een mooie aanvulling op het weekendje Veluwe ervaren en kunnen het zeker aanbevelen!

Bianca Perko 13-12-18 23:45:15

Hoi Henk, Vandaag (13/12/18) hebben wij een natuurwandeling gemaakt vanuit Leuvenum (Ermelo) door het prachtige uitgestrekte wildrijke landschap met hoge bomen, bruggetjes en kronkelende beken. Paddestoelen spotten; vliegenzwammen, elfenbankjes, geweizwammen en korstmos etc.
Dankjewel dat je last-minute tijd voor ons hebt gemaakt en natuurlijk ook voor deze mooie ervaring en het delen van je verhalen en het vertrouwen in ons. Het was een mooie afsluiting van ons weekje weg in Overijssel. Zeker voor herhaling vatbaar!!! Mocht je nog eens het mooie Zuid-Limburg bezoeken, schroom dan niet ons te bellen voor een wandeling in de Brunssummerheide of de Teverenerheide.
De hartelijke groeten van Petra, Marcel, Gilbert en Bianca


Reactie:
Bedankt iedereen voor de sfeer die jullie meebrachten. Het was wandelen niet alleen met je voeten, maar met héél je zijn. Jullie oprechte belangstelling, doordachte vragen, respect voor de levende Natuur... Én dat ik ook even gast van jullie mocht zijn heeft mijn geraakt. Graag tot ziens, voel je altijd welkom. Graag tot ziens.

Hartelijke groeten, Noor en Henk.

Shirley Huisman 17-06-18 10:53:38

Hallo Henk,
Gisteravond zijn we even met je opgelopen tijdens de Midzomernachtwandeling bij Hulshorsterzand. Mijn vriendin en ik vonden dat erg leuk. Zou je mij wat mooie filmpjes kunnen sturen, zoals je voorstelde?
Hartelijk dank voor je enthousiasme voor de natuur. Shirley en Eline


Reactie:
Beste Shirley en Eline,
Aan jullie verzoek wil graag voldoen. Helaas wordt mijn mail aan jullie geweigerd.
Controleer even jouw mailbox en/of stuur aub een mailtje naar info@henkdik.nl of bel even naar 06.1728.2462.

Met vriendelijke groet,
Henk Dik.

Esther en Gertjan 14-05-18 11:30:01

Hallo Henk,
Bedankt voor de fijne avondwandeling op donderdagavond 3 mei. Het was een zonnige dag geweest en het werd een mooie wandeling door het fantastische bos bij de Zwarte Boer. Met jouw informatie, humor en enthousiasme erbij hebben we in een kleine groep een fijne wandeling gemaakt. Ook leuk dat we grazende wilde zwijnen gezien hebben.
Groet Esther en Gert-Jan


Reactie:
Beste Esther en Gert-Jan,

Leuk dat jullie er waren. De laatste tijd zien we meestal wel zwijnen. Helaas zal dat per 01 juli weer veel moeilijke worden. (start van de zwijnenjacht) De dieren worden dan onmiddellijk weer veel schuwer.
Hopelijk zien we elkaar weer terug op de prachtige Veluwe.
Met vriendelijke groet,
Henk.

Nol en Trees Zaal 11-05-18 16:59:36

Beste Henk, op zaterdagmiddag 5 mei hebben we met het voltallige gezin (14 personen) een prachtige natuurwandeling gemaakt, onder jouw leiding. De inleiding vooraf was voor jong en oud erg interessant en ik kan namens ons allemaal spreken: het was een zeer plezierige en leerzame middag. Door omstandigheden kozen we voor de middagwandeling, waardoor geen grote dieren te spotten waren. Als we nog eens in de regio zijn gaan we alsnog ook voor een avondwandeling kiezen. Bedankt namens allen en tot ziens, Trees.


Reactie:
Beste familie Zaal,
De prettige sfeer in de familie deed ook mij goed. Het was een fijn evenement.
Hopelijk blijven de mooie herinneringen nog lang hangen. Voel je altijd welkom.
Met vriendelijke groet,
Henk Dik.

Rita en Gerda 23-04-18 18:37:26

Afgelopen vrijdagavond een plezierige wandeling gemaakt met Henk, in het Leuvenumse Bos. Het was een prachtige, windstille avond, na een zomerse dag! Voor ons allebei, wandelden we door een voor ons onbekend, prachtig stuk natuur en kregen we op een fijne manier uitleg. Henk, nogmaals bedankt!


Reactie:
Bedankt Rita en Gerda, bedankt voor de reactie. Het wat inderdaad gezellig. Zijn de foto's nog gelukt van de negen zwijnen die we zagen?
Groet jullie, Henk.

Marieke 23-04-18 13:16:56

Afgelopen weekend hebben m'n dochter 5 jaar en m'n nichtje 7 jaar en ik een wandeling gemaakt met Henk in het Leuvenumse Bos. Prachtige natuur waarbij we een leuke interessante uitleg kregen. De meiden zijn normaal erg druk met z'n tweeën maar hadden nu toch 2 uur lang goede aandacht en stelden goede vragen! In de auto zeiden ze gelijk dat ze nog een keer willen gaan!
De sporenkaart en het zwijntje zijn mee naar school om daar ook enthousiast te vertellen over de natuur.
Bedankt!


Reactie:
Hoi Marieke,
Je bent als moeder fantastisch bezig om jouw kinderen enthousiasme voor de natuur mee te geven. Wat weten ze al veel, ongelooflijk... De quiz voor de kinderen komt er aan. Graag tot ziens.
Groet je, Henk.

1 2 3 4 5 > >>
Terug naar homepage
 

Meer halen uit je website? Start met zoekmachine optimalisatie bij Jenda