Arjen en Henriette  

Wat zijn wij blij met onze Roef, onze eerste RR. Hij woont nu 3 maanden bij ons, en echt de leukste, slimste, grappigste, dapperste, mooiste en vooral liefste hond! Wat zijn wij blij met de keuze die Jolanda voor ons gemaakt heeft. Dus ook wij kunnen niets anders dan bevestigen wat hier al zo vaak geschreven staat: Jolanda is een topfokker met een groot hart voor haar honden, enorm veel kennis over het ras, en altijd bereikbaar en bereid om info te geven. En haar advies om naar Geertje te gaan heeft ook Roef zoveel goed gedaan!. Kortom: Topfokker!

Esthée en Dayo  

Na een lange zoektocht kwamen we via via terecht bij Jolanda. Vanaf het eerste (telefonische) contact hadden we een super goed gevoel bij haar. We kregen een duidelijke uitleg met heel veel kennis over het ras.
3 weken geleden zijn we dan 'Badu' gaan ophalen, hij is onze eerste RR.
Alles is super goed verlopen, van de wekelijkse updates, het eerste bezoek, de ophaling van onze pup en de reminders nadien!
Je merkt dat Jolanda kweekt met heel veel kennis en passie voor het ras. Nadien is ze ook steeds bereikbaar om eventuele vragen te beantwoorden.
Alvast super bedankt Jolanda, we zijn heel blij met deze samenwerking. We gaan jou zeker aanbevelen in de toekomst.Lieve groetjes!

Steven, Kathleen en Boy's  


Hallo
Jolanda,
Het
gaat super goed met Ciro. Hij voelt zich hier al goed thuis.

Wat
een zalig hondje!

De
oefeningen van de puppystart doet hij voortreffelijk goed.

We
zijn vandaag al even het bos gaan verkennen; ook dat ging super. Als
hij dan toch even aan iets twijfelde, kwam hij om hulp vragen.
Verder
zijn we zelf ook zeer blij en tevreden dat wij uiteindelijk voor u
gekozen hebben als fokker. En de samenwerking met het RR
Trainingcenter is zeker een plus.
Wij
gaan zeker proberen erbij te zijn op de terugkomdag 24 september 2023!
Bedankt
Jolanda voor ons superhond(je)!!!
Steven,
Katleen, Vic, Evert, Lennert & Ciro

Martin,Patriciia & Nigel  

Gina is onze eerst RR, toen wij op zoek waren naar dit ras kwamen we uit bij Jolanda. Ik had meteen een goed gevoel bij haar, alles duidelijk uitleggen en je krijgt niet zomaar een pup mee.Vooral de mooie berichten en foto's ervoor en de nazorg zijn echt TOP.Als je een app stuurt krijg je snel antwoord ,je kan met al je vragen bij haar terecht.En Gina reageert nog steeds op Jolanda haar stem, zo mooi.TOPFOKKER
Een pootje van Gina

Marco en Lisa  

Om te beginnen is dit een TOP Fokker , de Ridgeback is voor Jolanda en Henry een ras dat met kop en schouders boven alles uit steekt . Dat is aan alles te zien . Jolanda heeft mega veel kennis op het gebied van dit hondenras. De accommodatie is Top . De honden hebben alle ruimte en zijn vrolijk . Je kan aan alles merken dat de honden / puppies het heerlijk vinden .
De info over de pup die je aanschaft is zeer breed te noemen .
Je wordt vanaf de geboorte tot het moment dat je de pup gaat ophalen van A tot Z op de hoogte gehouden. Video’s en Foto’s een tussentijds bezoek , enz enz .
Jolanda en Henry dank voor alles
Mvg Marco en Lisa

Henk en Anja  

Vandaag nakomelingendag gehad. Wat een feestje. Alles was perfect georganiseerd en zo leuk om een aantal honden uit het nestje van oktober 2021 te zien. Honden konden lekker rennen en spelen met elkaar. Ook hier was weer de goede zorg van Jolanda en haar familie te zien. We zijn nog steeds heel tevreden over de begeleiding, ook de nazorg! Bedankt!

Yvette  

19 juni hebben wij onze Mike (van Suus, 27 maart 2022) opgehaald. Hij was toen "al" 12 weken. Door omstandigheden van de 1e eigenaar was Mike nl bij Jolanda teruggebracht. Wij hebben de eerste fase bij Jolanda dus gemist, maar zij heeft ons alle filmpjes en updates nagezonden. Mike is onze 2e hond van Jolanda, Danie (van Daanie) is nu 4 jaar, en de begeleiding en aandacht zijn weer TOP.
Ook de leefruimte en liefde voor haar honden en het RR ras, maakten dat wij niet aarzelden weer bij Jolanda een pup te kopen.
De aanschafprijs was gelijk, maar Mike was al volledig gevaccineerd èn we kregen nog o.a. een halsband, oorcleaner enz. mee, heel leuk!
Als wij haar filmpjes van ons span zenden reageert ze altijd snel en enthousiast.
Kortom, wij zijn heel blij en bevelen Kluck's Castle zeker aan.

Kim en Matthew  

Beste Jolanda,

We zijn onwijs blij dat we onze prachtige Senna Roos bij jullie vandaan hebben. Hele goede begeleiding, ook nadat we haar op hadden gehaald. Zo fijn dat we met al onze vragen terecht kunnen en het contact altijd leuk is.

We kijken erg uit naar de nakomelingen dag!

Groetjes Kim, Matthew en de meiden

Lonneke en Henny  

Lieve Jolanda,
Wat heerlijk dat wij bij ons vertrouwde adres weer een leuke pup erbij hebben hebben kunnen halen. Wij zijn superblij met onze meiden. Nookie en Diva hebben het samen erg naar de zin .De info die voor en achteraf stuurt wordt ook zeer gewaardeerd.We houden je op de hoogte !
Groetjes Lonneke

Iris & Kevin baasjes van Hunte  

Goedenavond Jolanda,

Wij wilden even laten weten dat wij zo ontzettend blij zijn dat we naar Geertje gegaan zijn.
Vorige week woensdag 2 uur training gehad en een aantal dingen veranderd in opvoeding en een nieuwe riem. We hebben echt serieus vanaf de dag erna al zo’n andere hond in huis.
Echt bizar gewoon.
We zijn helemaal blij en ontzettend trots op hoe Hunter het nu doet, zo leuk!
We genieten weer volop!

Bedankt voor uw hulp met meedenken en de tip om naar Geertje te gaan.
Dit is echt het beste wat we met Hunter gedaan hebben, zo leuk om hem nu zo te zien en dat hij echt veranderd is door de andere manier van opvoeden en dit werkt echt super.

Fijne avond nog verder!

Met vriendelijke groet,

Kevin & Iris

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies