Lonneke en Henny  

Lieve Jolanda,
Wat heerlijk dat wij bij ons vertrouwde adres weer een leuke pup erbij hebben hebben kunnen halen. Wij zijn superblij met onze meiden. Nookie en Diva hebben het samen erg naar de zin .De info die voor en achteraf stuurt wordt ook zeer gewaardeerd.We houden je op de hoogte !
Groetjes Lonneke

Iris & Kevin baasjes van Hunte  

Goedenavond Jolanda,

Wij wilden even laten weten dat wij zo ontzettend blij zijn dat we naar Geertje gegaan zijn.
Vorige week woensdag 2 uur training gehad en een aantal dingen veranderd in opvoeding en een nieuwe riem. We hebben echt serieus vanaf de dag erna al zo’n andere hond in huis.
Echt bizar gewoon.
We zijn helemaal blij en ontzettend trots op hoe Hunter het nu doet, zo leuk!
We genieten weer volop!

Bedankt voor uw hulp met meedenken en de tip om naar Geertje te gaan.
Dit is echt het beste wat we met Hunter gedaan hebben, zo leuk om hem nu zo te zien en dat hij echt veranderd is door de andere manier van opvoeden en dit werkt echt super.

Fijne avond nog verder!

Met vriendelijke groet,

Kevin & Iris

Joke Dubbelt  

Op 15 april j.l. mochten wij onze mooie pup Bruce ophalen bij Jolanda. En wat voor een pup? Iedereen zal over zijn haar eigen pup zeggen we hebben de mooiste, leukste, beste, liefste enz enz. Maar lieve mensen wij hebben via Jolanda echt de meest fantastische ;-) Bruce is nu 20 wkn en wat een geschenk! Evenals de voorlichting, begeleiding en advies van Jolanda. Dank je wel lieve Jolanda voor de fantastische match met onze Bruce. Inmiddels hebben zowel Bruce als wij een training gevolgd bij Geertje Verschoren. En ja, ik gun iedere hond en eigenaar een training van Geertje Verschoren en iedereen een RR van Jolanda!

Kevin & Iris  

20 mei hebben wij onze pup Hunter opgehaald. Hunter is een pup uit het nest van Suus & Bas en wat is Hunter een mooie hond. Hij is super lief, leert heel snel en houdt ook van ondeugend zijn. Hij is nu 11,5 week oud en wij genieten elke dag volop van hem.
Wat is Jolanda een kundige en lieve fokker. Wij hebben ons vanaf het eerste contact moment heel fijn gevoeld bij Jolanda. Wij zijn Jolanda enorm dankbaar voor de mooie match met Hunter en voor alle informatie die wij gekregen hebben, zowel de informatie voordat de pup er is als de informatie wanneer de pup al bij ons thuis was. Jolanda heel erg bedankt voor de goede zorgen en ik zou iedereen die een RR pup zou willen hebben aanraden om bij Klucks Castle langs te gaan. Enorm bedankt!

Familie Kramer  

Normaliter leef je toe naar de geboorte van jou pup, in ons geval verliep dat even iets anders. Maandag contact en vrijdag 7 mei mochten wij onze Teun al ophalen. Wederzijds vertrouwen was snel gelegd, voor ons niet de eerste hond, maar chapeau voor de liefdevolle en zeer deskundige werkwijze van Jolanda. En vergeet de nazorg niet! In een woord top!

Nicelle van der Veen  

Wat ben ik blij dat ik via de forum positieve berichten heb gelezen over de Kluck's Castle!
Gelijk contact gelegd met Jolanda en mijn gevoel zei dat het oké is.
En dat bleek...
Op 9 mei 2022 heb ik mijn lieve en knappe Rhodey Marie opgehaald.
De eerste ontmoeting met Jolanda was zeer prettig...we werden warm ontvangen en ik voelde me gelijk op mijn gemak.
Jolanda is heel direct en duidelijk en laat merken dat ze een groot hart heeft voor haar honden en puppy's en voor het prachtig ras Rhodesian Ridgeback.
De puppy's worden in een veilige omgeving geboren; het is rustig en schoon en zowel de volwassen honden als de puppy's zien er goed verzorgd uit.
Ik wil Jolanda ontzettend bedanken dat ik een puppy van haar kennel mocht nemen.
Danki voor Rhodey Marie Flavia en voor de goede zorgen en nazorg.
Het opvoeden is intensief, maar ja, dat hoort erbij...
Bedankt voor de handen van een geweldige fokker..Jolanda.
Groetjes & take care.
Nicelle

Fam . Rotteveel  

28 juli 2021 hebben wij onze pup Ted (van Naila en Johnny) opgehaald bij Jolanda. Vandaag 22-05-2022 is hij precies een jaar oud en vonden wij het een mooi moment om hier iets te plaatsen.
Jolanda heeft Ted voor ons uitgezocht op basis van karakter en ons gezin. Dit vonden we erg spannend maar wat is dat goed gebleken! Ted past echt perfect in ons gezin.
Het is een grote goedzak, de kinderen kunnen alles met hem doen en hij is dol op alle kinderen. Hij is ook heel enthousiast naar andere honden en mensen en zal een conflict altijd vermijden.
Het was voor ons onze eerste eigen hond (als kind beiden wel met honden opgegroeid) en het bevalt ons heel goed. We hebben ook veel aan de Puppystart training gehad. Echt een aanrader als dit je eerste hond is!
Jolanda geeft veel informatie en je kan haar altijd alles vragen (soms zie je door alle informatiebomen het bos niet meer). Ze heeft ons super goed begeleid en heeft echt het beste met de hond voor.
We zijn Jolanda heel dankbaar voor onze lieve hond Ted en alle begeleiding en kunnen het iedereen die een Ridgeback wil aanraden eens bij Kluck’s Castle aan te kloppen.

Robert & Hanney  

Mei-2020:Lieve Jolanda,een woord van Dank waardering voor de manier waarop jij ons met raad en daad terzijde hebt gestaan,wij zochten een herplaatser en na vele teleurstellingen kochten wij een pup,met als vader jou dakreu Johnny,in alles blijkt dat jij houd van dit mooie ras,en was het jou nooit teveel ons wederom van goed advies te dienen,HEEL bijzonder,en wij realiseren ons hoe belangrijk ook de nazorg is,om optimaal te genieten van deze bijzondere honden!

Miriam en Fokko  

Op 25 maart 2022 hebben wij Lana opgehaald. Lana is een pup uit de combinatie Amber en Otcho.Ze is nu 11 weken jong en een geweldig mooi en lief hondje. Nieuwsgierig, leert ontzettend snel, en als ze iets spannend vindt dan durft ze al na 1 x met ons de ervaring te hebben meegemaakt, snel zelf te ondernemen. Keigoed zou Geertje in de cursus zeggen (cursus ook zeker aan te bevelen). Maar bovenal is ze erg lief en vooral in deze fase, ondeugend. Dank je wel Jolanda voor deze mooie pup.

Youri en Tessa  

Wat een goede en kundige fokker is Jolanda. Je krijgt meer dan genoeg informatie en uitleg. Mijn man en ik zijn heel positief en tevreden.We hebben nu een prachtig pupje,ook zorgvuldig door Jolanda uitgezocht. Wij vonden het ook een heel goed iets dat zij deze selectie op zich neemt en niet wij zelf. Wij hebben de kennis niet en zien de hondjes maar heel kort,dus zo heb je het beste hondje voor jouw situatie.
Ik raad iedereen aan die zo’n prachtige Rhodesian wil zeker zich op de wachtlijst bij Jolanda in te schrijven,want beter kan het niet qua info,updates,prachtige puppy’s en nazorg!

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies