Wim en Susanne  

Onze Jim is vandaag 1 jaar oud. Hij is een heerlijk blij ei, vind iedereen leuk en interessant. Super fijn karakter! Ontzettend kundig hoe Jolanda de juiste pup bij de nieuwe familie kiest. Training bij RR en begeleiding door Jolanda hebben wij als zeer waardevol ervaren. Jim heeft rond de leeftijd van 6 maand een allergie ontwikkeld. Ontzettend fijn dat Jolanda altijd zeer betrokken en meedenkend blijft.

Familie Kramer  

Lieve Jolanda, dat er wederzijds vertrouwen was, was al duidelijk bij Teun. Een fantastische RR geboren 2022 in jou handen, helaas mocht hij niet ouder worden dan 11 maanden door een vreselijk ongeluk. Maar de liefde voor een RR was immens en gaf jij ons het vertrouwen wanneer de tijd er rijp voor was jij de beste match zou vinden voor ons! En zo geschiedde, mei 2023 werd het halfbroertje van Teun geboren, Duuk Teunis. Hoe je het doet…ik weet het niet! Maar wat zijn wij blij met Duuk, wederom weer een fantastische RR. Ik kan je niet vertellen hoe dankbaar wij jou daar voor zijn! We genieten…elke dag weer! Dank je wel!!!

Olga Later  

Jolanda,ook deze RidgeBack
is weer een schat van een hond.Guus is nu 1 jaar en 7 mnd.we genieten van haar zachte karakter en aanhankelijkheid.Je hebt ons na het verdriet van Lotje weer zo.n mooi karakter gegeven. Geweldig hoe je dat doet. Dank je wel het geeft zoveel vertrouwen.
Hartelijke groet Olga en Jan Hildo ,Guus????

Igor en Lia  

14 juli hebben wij Nelson mogen verwelkomen in ons gezin.
Een fijne begeleiding van Jolanda gekregen. Veel tips hoe onze oudere hond kan gaan reageren op de pup, en waarom bepaalde reacties zijn.
8 augustus de Webinar gevolgd met Geertje Verschoren.
Een prettige bijeenkomst, laagdrempelig je vragen kunnen stellen in een veilige omgeving. Geen oordeel fout maar goede tips en uitleg hoe situaties aan te pakken. Waardevol om ook de verhalen van andere baasjes te horen.
Gelukkig nog een vervolg.

Familie Colin-Goossens  

Wij hebben sinds eind mei '23 een pupje uit de nest van Indy.We kozen een teefje, genaamd Billie. Jolanda koos echt het perfecte hondje, ze past helemaal in ons gezin. Het is onze eerste RR.Je krijgt bij Jolanda alle info, tot in de puntjes uitgelegd die je nodig hebt. Als iemand ooit overweegt een RR te nemen, niet twijfelen en langsgaan bij Jolanda & haar gezin!
Bedankt!

Fam van Loenen  

Wij hebben in januari 2023 onze reu Athos opgehaald. Wat een warm welkom, alles tot in detail uitgelegd. Kijken wat passend is binnen ons gezin. Echt super. Vriendelijk en behulpzaam. Absolute aanrader mocht je kiezen voor een Ridgeback.
Athos is een heerlijke pup waar wij enorm van genieten met het gezin. ❤️

Johan & Paula  

3,5 jaar geleden alweer is Ziva via Jolanda bij ons terecht gekomen.
Superblij met deze Ridgeback en elke dag is het weer een feestje om met haar de bossen in te gaan voor een mooie wandeling.
We hebben er goed over nagedacht om een 2e Ridgeback erbij te nemen en na goed overleg is in september Jasper erbij gekomen.
Een ontzettende lieve en zo af en toe een ondeugend reutje van inmiddels 15 weken.
Jolanda, we zijn ontzettend blij en zeer tevreden dat we jou hebben gevonden in de keuze van een Rhodesian Ridgeback.
Jouw begeleiding en expertise is top en we zijn erg tevreden over het proces hoe jij dit hebt gedaan.
Ziva en Jasper zijn toppers en niet meer weg te denken in onze familie.

Groetjes,
Johan en Paula

Arjen en Henriette  

Wat zijn wij blij met onze Roef, onze eerste RR. Hij woont nu 3 maanden bij ons, en echt de leukste, slimste, grappigste, dapperste, mooiste en vooral liefste hond! Wat zijn wij blij met de keuze die Jolanda voor ons gemaakt heeft. Dus ook wij kunnen niets anders dan bevestigen wat hier al zo vaak geschreven staat: Jolanda is een topfokker met een groot hart voor haar honden, enorm veel kennis over het ras, en altijd bereikbaar en bereid om info te geven. En haar advies om naar Geertje te gaan heeft ook Roef zoveel goed gedaan!. Kortom: Topfokker!

Esthée en Dayo  

Na een lange zoektocht kwamen we via via terecht bij Jolanda. Vanaf het eerste (telefonische) contact hadden we een super goed gevoel bij haar. We kregen een duidelijke uitleg met heel veel kennis over het ras.
3 weken geleden zijn we dan 'Badu' gaan ophalen, hij is onze eerste RR.
Alles is super goed verlopen, van de wekelijkse updates, het eerste bezoek, de ophaling van onze pup en de reminders nadien!
Je merkt dat Jolanda kweekt met heel veel kennis en passie voor het ras. Nadien is ze ook steeds bereikbaar om eventuele vragen te beantwoorden.
Alvast super bedankt Jolanda, we zijn heel blij met deze samenwerking. We gaan jou zeker aanbevelen in de toekomst.Lieve groetjes!

Steven, Kathleen en Boy's  


Hallo
Jolanda,
Het
gaat super goed met Ciro. Hij voelt zich hier al goed thuis.

Wat
een zalig hondje!

De
oefeningen van de puppystart doet hij voortreffelijk goed.

We
zijn vandaag al even het bos gaan verkennen; ook dat ging super. Als
hij dan toch even aan iets twijfelde, kwam hij om hulp vragen.
Verder
zijn we zelf ook zeer blij en tevreden dat wij uiteindelijk voor u
gekozen hebben als fokker. En de samenwerking met het RR
Trainingcenter is zeker een plus.
Wij
gaan zeker proberen erbij te zijn op de terugkomdag 24 september 2023!
Bedankt
Jolanda voor ons superhond(je)!!!
Steven,
Katleen, Vic, Evert, Lennert & Ciro

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies